Ο Μάικλ Γουλφ «καρφώνει» τον Τράμπ: Ο Αμερικανός πρόεδρος μπορεί να έχει εξωσυζυγική σχέση μέσα στο Λευκό Οίκο

Σε δήλωση-βόμβα προέβη ο συγγραφέας του «Φωτιά και οργή», Μάικλ Γουλφ, καθώς σε πρόσφατη συνέντευξή του υποστήριξε ότι ο πρόεδρος Τραμπ μπορεί να διατηρεί εξωσυζυγική σχέση μέσα στο Λευκό Οίκο.

 

Ο Γουλφ ανέφερε, την Παρασκευή, στην εκπομπή «Real Time with Bill Maher», ότι είναι απολύτως σίγουρος ότι ο Αμερικανός πρόεδρος διατηρεί εξωσυζυγική σχέση, αλλά δε θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα, καθώς δε διαθέτει ακόμα κάποιο αδιάσειστο αποδεικτικό σημείο.

«Δεν έχω το μπλε φόρεμα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουλφ, υπονοώντας ξεκάθαρα το κύριο αποδεικτικό στοιχείο της περιβόητης σχέσης του πρώην Αμερικανού προέδρου Μπιλ Κλίντον με τη Μόνικα Λεβίνσκι.
Ο Γουλφ πρόσθεσε, επίσης, μεταξύ άλλων, ότι υπάρχουν «πίσω πόρτες» στον Λευκό Οίκο, επισημαίνοντας: «Αν εγώ μπορώ να μπω μέσα στο Λευκό Οίκο, τότε και μία πορνοστάρ μπορεί να μπει στο Λευκό Οίκο».

Όπως ήταν αναμενόμενο, η δήλωσή του αυτή προκάλεσε ποικίλα σχόλια στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τους χρήστες να προσπαθούν να μαντέψουν ποια μπορεί να είναι η ταυτότητα της γυναίκας που έχει σχέση με τον Αμερικανό Πρόεδρο.