Θα τους ζήλευε ακόμη και ο Γκαίμπελς!

advertisement

Δυστυχώς για την πατρίδα μας, οι ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ ξεπέρασαν σε αθλιότητα ακόμη και τους ίδιους τους εαυτούς τους, καθώς δεν διστάζουν τώρα να κάνουν «πλύση εγκεφάλου» πλέον και σε παιδιά, στο πλαίσιο μιας νοσηρής και άνευ προηγουμένου προπαγάνδας.

Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, η μόνη από το 2011 που επί δύο χρόνια δεν απορρόφησε από ανικανότητα ούτε ένα σεντ από τα μόνιμα ευρωπαϊκά προγράμματα σίτισης και δωρεάν παροχής φρούτων, λαχανικών και γάλακτος στα σχολεία, κυκλοφορεί προπαγανδιστικό βίντεο, που απευθύνεται σε παιδιά, με το οποίο διαφημίζει την παροχή γευμάτων φέτος σε δημοτικά σχολεία!

Τιτλοφορείται «Λόλα, να ένα γεύμα» και παρουσιάζει με τη γνωστή συγκινησιακή χροιά μιας προπαγάνδας που θα τη ζήλευε ακόμη και η χούντα, τη διανομή 130.000 δωρεάν γευμάτων σε δημοτικά σχολεία σαν προσφορά αλληλεγγύης της ίδιας (!) και με τον λαοπλάνο πρωθυπουργό να αποφαίνεται ότι «ήταν δίκαιο και έγινε πράξη!»

Μπροστά σ’ αυτό το αίσχος, που δεν μπορεί να δικαιολογηθεί από καμία πολιτική σκοπιμότητα, η κοινή λογική σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ακόμη και η πλούσια σε λεξιλόγιο ελληνική γλώσσα, δυσκολεύεται να περιγράψει επαρκώς το άθλιο αυτό βίντεο που τελειώνει με το εθνόσημο και με τη φράση «Ελληνική Κυβέρνηση»!

«Θαυμάστε» τους και δώστε τους την κατάλληλη απάντηση στην κάλπη για την εξαπάτηση ενός ολόκληρου λαού, για τα ψέματα τους και για την ανελέητη, χωρίς έρεισμα, χυδαία προπαγάνδα τους, που βάζει τώρα απροκάλυπτα στο στόχαστρο της ακόμη και τα παιδιά, τις μαθήτριες και τους μαθητές των δημοτικών σχολείων!

Θανάσης Νταβλούρος