(Φωτο)-Survivor 2: Μαχητές και Διάσημοι στο «Ελ. Βενιζέλος», πριν πετάξουν για Αγιο Δομίνικο

advertisement

Πλην της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η οποία είναι η τελευταία προσθήκη στην ομάδα των Διασήμων, Διάσημοι και Μαχητές του Survivor 2 βρίσκονται ήδη στον Αγιο Δομίνικο.

Η πρεμιέρα του Survivor 2 είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Κυριακή και ήδη από μέρα σε μέρα ξεκινούν και τα γυρίσματα.

Ο ΣΚΑΪ έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες των δύο ομάδων λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο και ξεκινήσουν το ταξίδι τους για Αγιο Δομίνικο.

Στη φωτογραφία των Μαχητών διακρίνονται οι Θοδωρής Θεοδωρόπουλος, Βιργινία Δικαιούλια, Νίκος Θωμάς, Αγγελική Κοκαλίτσα, Ηλίας Γκότσης, Μαρίνα Πήχου, Χάρης Γιακουμάτος, Ροδάνθη Καπαρού Καπαράκη, Νικόλας Αγορού, Ντάρια Τούροβνικ, Μελίνα Μεταξά και Κωνσταντίνος Τσεπάνης.

Στην ομάδα των Διασήμων διακρίνονται οι Κατερίνα Δαλάκα, Νάσος Παπαργυρόπουλος, Όλγα Φαρμάκη, Γιάννης Τσίλης, Στέλιος Κρητικός, Ελένη Χατζίδου,
Γιάννης Δρυμωνάκος, Ξένια, Μιχάλης Μουρούτσος, Μαρία Σαμαρίνου, Αλέξανδρος Παρθένης, Κατερίνα Χαλικιά, δηλαδή όλη η ομάδα, εκτός της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, η συμμετοχή της οποίας ανακοινώθηκε χθες και αποτελεί προσθήκη της τελευταίας στιγμής.