ΑΕΚ: Ο Μελισσανίδης ξεκαθάρισε στον Βράνιες ότι δεν πωλείται!

 

Όπως αναμενόταν ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν ήταν δυνατό να αφήσει στη τύχη του το θέμα του Όγκνιεν Βράνιες… Εφόσον γρήγορα – γρήγορα πληροφορήθηκε ότι ο Βόσνιος κεντρικός αμυντικός βρίσκεται στην Ελλάδα και την Αθήνα, έδωσε εντολή να παρουσιαστεί μπροστά του μαζί με τον Νίκο Λυμπερόπουλο για να συζητήσουν και να λύσουν το ζήτημα. Βασικά και κύρια για να του εξηγήσει δυο πράγματα μια και καλή!

 

Κι έτσι έγινε… Το αφεντικό της ΑΕΚ συναντήθηκε με την αδυναμία του (για να μην ξεχνιόμαστε) Βράνιες και του κατέστησε σαφές πως δεν πωλείται. Ούτε με την προηγούμενη, αλλά ούτε και με την (όποια κι αν είναι αυτή) επόμενη πρόταση που μπορεί να καταθέσει η Άντερλεχτ για την απόκτησή του. «Απλά δεν σε δίνω, δεν πωλείσαι», ήταν το ξεκάθαρο και απόλυτο μήνυμα του Μελισσανίδη στον κεντρικό αμυντικό της ΑΕΚ.

Αυτό που μένει να δούμε είναι τι θα γίνει σχετικά με το πειθαρχικό του παράπτωμα. Εννοείται πως το μεγάλο αφεντικό εξέφρασε τον εκνευρισμό του για την αδικαιολόγητη απουσία του από την προπόνηση στον Βόσνιο εξηγώντας του πως δεν πρόκειται αυτό να περάσει απαρατήρητο. Κι αυτό διότι η ΑΕΚ του έχει συμπεριφερθεί άψογα, δεν του οφείλει τίποτα σε οικονομικό επίπεδο και ήταν απόλυτα σωστή σε ότι ζήτησε ο παίκτης από το club…

Πηγή:www.gazzetta.gr