Τα θανάσιμα χτυπήματα με το μαχαίρι στην άτυχη εφοριακό τα κατάφεραν ο «Χάρης» και ο «Ψηλός»


Σοκάρουν οι ανατροπές από τις λεπτομέρειες που δίνει ο καθ’ ομολογία δράστης του στυγερού φονικού της νεαρής εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, που συγκλόνισε το πανελλήνιο τον περασμένο Οκτώβριο.

Σε αποκλειστική του συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό STAR ο 58χρονος αναλύει όλο το σκηνικό της αιματηρής υπόθεσης, το πριν και το μετά της μοιραίας μέρας και κάνει λόγο για δύο άλλους άνδρες που σκότωσαν την κοπέλα, καταφέροντάς της τις θανάσιμες μαχαιριές στην πλάτη.

«Η ουσία είναι ότι εγώ την τραυμάτισα λίγο την κοπέλα στο χέρι και από εκεί που έφυγε μετά την εκτέλεσαν αυτοί γιατί έτσι το είχαν στήσει το σκηνικό», αναφέρει ο φερόμενος δράστης στο STAR και συνεχίζει:

Στη συνέχεια περιέγραψε τα λεπτά της επίθεσης και αυτά που ακολούθησαν: «Την τσάντα της την πήρα από εκεί που καθόταν στο μνήμα. Από εμένα έφυγε κανονικά μεγάλη απόσταση. Εκεί της έκοψαν το δρόμο και την εκτέλεσαν».

Σύμφωνα με τον καθ΄ ομολογία δράστη τα θανάσιμα χτυπήματα με το μαχαίρι στην άτυχη Δώρα Ζέμπερη τα κατάφεραν δύο άνθρωποι που κατονομάζει ως ο «Χάρης» και ο «Ψηλός». «Ήθελαν να της κόψω εγώ το δρόμο για να έχω το DNA της πάνω μου. Για αυτό μετά με έστειλαν να πουλήσω το κινητό σε μαγαζί που θα είχε κάμερες. Για να είναι σίγουροι ότι θα έπιαναν εμένα».

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του οι μαχαιριές στο κορμί της νεαρής εφοριακού έγιναν από «χασάπηδες που την εκτέλεσαν για τους είχε κάνει μεγάλη ζημιά».

«Θέλανε την κοπέλα να την φάνε από την αρχή. Τους έχω δώσει και ονομαστικά και για αυτό έρχομαι και με μεταγωγή στην Αθήνα για να μου τους δείξει η αστυνομία να τους αναγνωρίσω».

Στο ερώτημα του δημοσιογράφου «γιατί ήθελαν να την βγάλουν από τη μέση» ο δράστης απάντησε: «Για κάτι πελάτες πλούσιους που είχε ο ένας και τους δημιουργούσε πρόβλημα η κοπέλα. Και μου την κακολογούσαν εμένα την κοπέλα».

«Εγώ δεν θα μπορούσα να την σκοτώσω με το μαχαίρι γιατί φορούσα γύψο στο χέρι μου», αναφέρει ο φερόμενος δράστης και συνεχίζει αναφερόμενος στην περίοδο της προετοιμασίας του εγκλήματος: «Εκείνοι μου προτείνανε με μαχαίρι και τους είπα ότι εγώ δεν μπορώ να το κάνω έτσι. Ο ένας ερχόταν στο σπίτι με περούκα. Την παρακολουθούσαμε ένα με ενάμιση μήνα. Μόνο στο νεκροταφείο την παρακολουθούσαμε. Εγώ δεν την γνώριζα. Μου έδωσαν φωτογραφία στο πρώτο ραντεβού μαζί με μία προκαταβολή 6.000 ευρώ».

Ενώ τέλος σχολίασε ότι: «Το πρωτοπαλίκαρό του και όχι το αφεντικό μου τα έδωσε αυτά. Το αφεντικό είναι άλλος. Το ραντεβού έγινε στην Ευελπίδων στο καφέ. Εκείνη τη μέρα κοίταξα πίσω μου και δεν είδα να με περιμένουν στο προκαθορισμένο σημείο. Είδα αυτόν με την περούκα, το πρωτοπαλίκαρο να της δίνει τις μαχαιριές και να φεύγει. Τον περίμενε ο άλλος με την μοτοσυκλέτα του».

Ωστόσο οι ισχυρισμοί του δεν έχουν πείσει τις αρχές οι οποίες ακόμα προσπαθούν να καταλάβουν γιατί προχώρησε σε αυτές τις αποκαλύψεις τόσες μέρες μετά από το φονικό.

news.gr