Ψέματα και συμπαιγνίες, δυστυχώς για αυτούς, θα τελειώσουν σύντομα!


Πριν από λίγες ημέρες (και συγκεκριμένα το περασμένο Σάββατο 30 Δεκεμβρίου 2017) διαπίστωσα προσωπικά πως οι κύριοι αρμόδιοι που ηγούνται «προσωρινώς» του προεδρείου του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Αιγιαλείας και χειρίζονται τον λογαριασμό στο facebook είχαν το θράσος όχι απλώς να με διαγράψουν αλλά και να με μπλοκάρουν από αυτόν για λόγους που δεν μου έχουν γίνει γνωστοί. Να μπλοκάρουν όχι μόνο τον πρώην?? Πρόεδρο αλλά και νυν μέλος του ΔΣ.
Ας μου πουν λοιπόν οι Επαγγελματίες- Έμποροι αλλά και απλοί πολίτες της Αιγιάλειας αν αυτό δεν είναι ένα σημάδι ενοχής της κλίκας αυτής προς το πρόσωπο μου για τα αίσχη με τα οποία με κατηγορούν όλο αυτό το διάστημα, τότε ποιο μπορεί να είναι ;
Όσο διάστημα ήμουν στη προεδρία του Συλλόγου, ουδέποτε τόλμησα να διαγράψω από το f/b του συλλόγου οποιονδήποτε <φίλο>  πόσο μάλλον μέλος του ΔΣ είτε αυτό/η ανήκε στην <δική>  μας πλευρά είτε σε αυτή της <αντιπολίτευσης>. Μάλιστα, οι «κύριοι/ες» που προχώρησαν σε αυτή την κίνηση δεν σκέφτηκαν ούτε καν τη χρονική στιγμή όπου όλος ο κόσμος έστελνε τις δικές του ευχές για την έλευση του Νέου Έτους και θέλησαν με αυτό τον τρόπο να μου κάνουν ένα δώρο.
Μόνο που μάλλον δεν σκέφτηκαν με λογική καθώς αυτό πράγματι είναι ένα μεγάλο δώρο για εμένα για τον λόγο ότι έτσι αποδεικνύουν την ενοχή τους αλλά και την αδυναμία τους να αντιμετωπίσουν αυτό που τους περιμένει και που θα αποδειχθεί στις δικαστικές αίθουσες.
Έτσι λοιπόν θέλω να ευχαριστήσω ένα-ένα προσωπικά το μέλη αυτού του <πραξικοπηματικού> προεδρείου και να τους ευχηθώ ο Νέος χρόνος να τους φέρει μερικά από τα αγαθά που τους στέρησε ο περασμένος, δηλαδή αλήθεια και ειλικρίνεια, ευθύτητα κι αλληλεγγύη, και φυσικά αγάπη προς τους συνεργάτες και έργο για τους Εμπόρους – Μέλη μας και όχι μόνο λαγνεία προς την καρέκλα, τον εαυτούλη και την προσωπική τους προβολή . Επίσης να τους πάρει και κάποια από τα στοιχεία που τους αντιπροσώπευσαν πλήρως εν έτη 2017, όπως φθόνος, μίσος, έχθρα, εκμετάλλευση καθώς και ψέματα και συμπαιγνίες με τα οποία κατάφεραν να κερδίσουν κάτι, που δυστυχώς για αυτούς θα τελειώσει σύντομα!
Θα μπορούσα να καθόμουν και να έγραφα σελίδες ατελείωτες όμως προτιμώ να τους κερδίσω με τις αρχές που μου έδωσαν οι γονείς μου όπως ΗΘΟΣ και ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ , κοιτώντας τους στα μάτια στις Δικαστικές αίθουσες όπου το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεσκεπαστεί το ύπουλο και υποχθόνιο παιχνιδάκι της παρέας τους!
Υ.Γ.: Προς τους συμπολίτες μου και συναδέλφους Εμπόρους θα ήθελα πραγματικά μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου τόσο εγώ όσο και η οικογένεια μου να σας ευχηθούμε να έχετε Υγεία, Πίστη σε ότι κι αν κάνετε, Ειλικρίνεια και κουράγιο στον καθημερινό σας αγώνα για μια καλύτερη ζωή μέσα από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας και η πατρίδα μας.
Τέλος, να ευχαριστήσω όλους εσάς που με στηρίζετε όλο αυτό το διάστημα που δίνω τη μάχη απέναντι στο <βρώμικο> κατεστημένο, αυτό που με <εκθρόνισε> από την Προεδρία του Συλλόγου και σας δεσμεύομαι χρησιμοποιώντας μία αγαπημένη μου φράση.
«Ότι δεν σε σκοτώνει , σε κάνει πιο δυνατό…»
Λάμπης Παπαδόπουλος