Τριήμερη επίσκεψη της Ντόρας Μπακογιάννη στη Θράκη


Τριήμερη επίσκεψη στη Θράκη και ειδικότερα στους νομούς Ξάνθης και Κομοτηνής, πραγματοποιεί από σήμερα η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ντόρα Μπακογιάννη.

Η κ. Μπακογιάννη θα έχει σειρά επαφών με θεσμικούς και παραγωγικούς φορείς, με εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας, ενώ θα παραστεί και στον καθαγιασμό των υδάτων στη Μαρώνεια Ροδόπης.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα της επίσκεψης, απόψε στις 20.15, η κ. Μπακογιάννη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου σε ξενοδοχείο της Ξάνθης, μετά το πέρας της οποίας θα πραγματοποιήσει ομιλία σε εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ξάνθης για την κοπή της βασιλόπιτας της Οργάνωσης.

Αύριο το πρωί η βουλευτής της ΝΔ θα επισκεφθεί στο νομό Ξάνθης τη Διομήδεια, τον Κένταυρο, τον Εχίνο και τα γραφεία της ΔΗΜΤΟ Μύκης, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Σμίνθης Καπζά Τζεμήλ, με τον περιφερειάρχη Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, Χρήστο Μέτιο και τον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη στην αντιπεριφέρεια, καθώς και με τον δήμαρχο της πόλης, Χαράλαμπο Δημαρχόπουλο.

Αύριο (Παρασκευή) το απόγευμα θα μεταβεί στην Κομοτηνή, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 17.45 σε ξενοδοχείο της πόλης και στη συνέχεια θα επισκεφθεί τη Φιλλύρα, θα συναντηθεί με τον δήμαρχο, Γιώργο Πετρίδη, και θα πραγματοποιήσει ομιλία στις 19.30 σε εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ Κομοτηνής, στη Λέσχη Κομοτηναίων. Μετά την ομιλία η κ. Μπακογιάννη θα συναντηθεί με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων του νομού και εκπροσώπους της μουσουλμανικής μειονότητας.

Το πρόγραμμα της τριήμερης επίσκεψης ολοκληρώνεται το πρωί του Σαββάτου με την παρακολούθηση της δοξολογίας στον μητροπολιτικό ναό της Κομοτηνής και της τελετής του καθαγιασμού των υδάτων στις 12.00, στη Μαρώνεια.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ