Του τραυματισμού το… κάγκελο στο ΝΒΑ!

ΝΒΑ και Ευρώπη έβαλαν τα δυνατά τους το καλοκαίρι, αρκετές μεταγραφές έκαναν αίσθηση, γράψαμε, συζητήσαμε, περιμέναμε με ανυπομονησία αλλά αυτό που έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σχεδόν δύο μήνες που βρισκόμαστε σε δράση είναι κάτι δυσάρεστο και δεν είναι άλλο από σοβαρούς τραυματισμούς.

Αφήνοντας την Ευρώπη για λίγο στην άκρη το gazzetta.gr έψαξε το τι έχει συμβεί στην απέναντι μεριά του Ατλαντικού με τις ειδήσεις για σοβαρούς τραυματισμούς να είναι πλέον κάτι σαν συνήθεια.
Παίκτες που χτυπούν και σοκάρουν τον μπασκετικό πλανήτη, περιπτώσεις που το χειρουργείο είναι απαραίτητο, ενώ και τραυματισμοί που κρατούν εκτός παίκτες για μήνες ή απλά για εβδομάδες διαδέχονται η μία την άλλη και συνεχίζουν να προκαλούν απορίες για την… κακοτυχία αρκετών περιπτώσεων.

Το ΝΒΑ ξεκίνησε δυναμικά όπως πάντα, αλλά φέτος έχουμε αυτό το περίεργο φαινόμενο που αναγκάζει άπαντες να στρέψουν την προσοχή τους και σε άλλα θέματα εκτός από καρφώματα, μπλοκς και μεγάλα τρίποντα.

Τo gazzetta.gr… προσπάθησε να καταγράψει όλες τις περιπτώσεις που φτάνουν σχεδόν τις 40!, ενώ ξεχώρισε αναλυτικά εκείνες που σόκαραν πρώτα τους ίδιους τους πρωταγωνιστές που σφάδαζαν στο παρκέ και έπειτα ομάδες, συμπαίκτες, αντιπάλους και φιλάθλους φυσικά.

Πηγή:www.gazzetta.gr