Μάκης Γιατράς: «Ο Προμηθέας θα βρει το δρόμο του»

Στην κακή εμφάνιση του Προμηθέα στάθηκε στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα με τον Κόροιβο, ο προπονητής της ομάδας, Μάκης Γιατράς, ενώ παράλληλα εξέφρασε την άποψη ότι ο σύλλογος θα βρει και πάλι το σωστό δρόμο. Ο Ντίκος Καλαμπάκος από τη πλευρά του, τόνισε τη σημασία της νίκης για την ομάδα της Αμαλιάδας.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις των δύο προπονητών:

Μάκης Γιατράς (Προπονητής Προμηθέα): «Κάναμε την τρίτη συνεχόμενη ήττα και το λιγότερο που μπορώ να πω είναι ότι είναι ηλίθιο αυτό το πράγμα. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο γιατί έδειξε ότι το θέλει πολύ και το πάλεψε. Εμείς προσπαθήσαμε να ελέγξουμε τον ρυθμό, ειδικά στο α’ ημίχρονο, στο β’ ημίχρονο γύρισε το παιχνίδι με πιο χαμηλά σχήματα. Ήταν μία κακή εμφάνιση για την ομάδα μου και μην ρωτήσετε για διαιτησίες στα παιχνίδια, φαίνονται από τα σφυρίγματα. Συγχαρητήρια στον Κόροιβο, πιστεύω ότι θα παραμείνει στην κατηγορία και ο Προμηθέας θα βρει το δρόμο του».

Ντίνος Καλαμπάκος (Προπονητής Κοροίβου): «Ευτυχώς κλείσαμε καλά την χρονιά. Προερχόμασταν από έξι ήττες και μας είχαν πειράξει πολύ, ειδικά η ήττα με τον ΠΑΟΚ και η ήττα με την Λάρισα. Ευτυχώς έγινε αυτό σήμερα, εκμεταλλευτήκαμε και την έδρα μας με τον κόσμο και πήγαν όλα καλά. Ο Προμηθέας ήρθε λίγο μαγκωμένος εδώ. Εγώ είναι ευτυχισμένος που τελειώσαμε έτσι την χρονιά, ήταν ένα από τα παιχνίδια που από την αρχή της χρονιάς δεν υπολογίζαμε να το κερδίσουμε. Ο Προμηθέας παρά τις ήττες πιστεύω ότι θα είναι τελικά η έκπληξη της χρονιάς. Εμείς από αύριο θα προσπαθήσουμε και το νέο ‘κοντό’ παίκτη στην θέση του Ντίκερσον, γιατί δεν κρύβω ότι ήταν δύσκολοι οι δύο τελευταίοι μήνες. Να δούμε τα λάθη μας, όπως ήταν λάθος δικό μου που επέμενα να μείνει ο Ντίκερσον. Ευτυχώς κερδίσαμε σήμερα και θα μπορέσουμε με περισσότερη σύνεση να συνεχίσουμε. Καλή χρονιά σε όλους».