Ο Μπαράκ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον είναι τα άτομα που θαυμάζουν περισσότερο οι Αμερικανοί

advertisement
Τη δεύτερη θέση στη λίστα των αντρών που θαμάζει περισσότερο ο κόσμος βρέθηκε ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο πάπας Φραγκίσκος – Πίσω από τη Χίλαρι Κλίντον τερμάτισε η Μισέλ Ομπάμα

Ο Μπαράκ Ομπάμα και η Χίλαρι Κλίντον είναι ο άντρας και η γυναίκα που θαυμάζουν περισσότεροι οι Αμερικανοί πολίτες, σύμφωνα με δημοσκόπηση.

Οι πρωτιές των δύο νικητών δεν προκαλούν έκπληξη ωστόσο, καθώς ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος αναδεικνύεται πρώτος τα τελευταία 10 χρόνια, ενώ η Χίλαρι Κλίντον τερματίζει πρώτη στην αντίστοιχη λίστα των γυναικών για 16 χρόνια στη σειρά.

Τη δεύτερη θέση στη λίστα των αντρών που θαμάζει περισσότερο ο  κόσμος βρέθηκε ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ενώ τρίτος αναδείχθηκε ο πάπας Φραγκίσκος. Την υπόλοιπη λίστα συμπλήρωσαν ονόματα πολιτικών, επιχειρηματιών και θρησκευτικών ηγετών.

Πίσω από τη Χίλαρι Κλίντον, τερμάτισε μια ακόμα πρώην Πρώτη Κυρία, η Μισέλ Ομπάμα.

Το ένα τέταρτο των ερωτηθέντων Αμερικανών, ωστόσο, απάντησε πως δεν μπορεί να απαντήσει, ενώ το 9% διάλεξε κάποιον συγγενή ή φίλο του ως το άτομο που θαυμάζει περισσότερο.