(Φωτο)-Η Κατερίνα Στικούδη μας κάνει δώρο μια χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση!

advertisement

Το δώρο από την Κατερίνα Στικούδη για τα Χριστούγεννα είναι η πιο κάτω αισθησιακή φωτογράφιση.

Η Κατερίνα Στικούδη είναι sexy και το ξέρει! Βέβαια, εκτός από πολύ όμορφη γυναίκα είναι και μία πολύ ταλαντούχα τραγουδίστρια, ενώ φέτος έκανε και το κινηματογραφικό της ντεμπούτο στην ταινία “Ο θησαυρός”. Η επαγγελματική της ζωή πάει από το καλό στο καλύτερο, ενώ και στα προσωπικά της είναι πολύ ευτυχισμένη, στο πλευρό του συντρόφου της, Βαγγέλη Σερίφη, με τον οποίο είναι μαζί τα τελευταία οκτώ χρόνια.

“Κάθε χρόνο έχω προτάσεις, αλλά είναι δύσκολο από τη στιγμή που πριν από οκτώ χρόνια αποφάσισα να ασχοληθώ με το τραγούδι. Μου έγινε πρόταση για το Survivor και έκανα συζητήσεις με κανάλια, αλλά δεν θα κάνω τηλεόραση αν δεν έρθει αυτό που θα με πάει ένα σκαλί παρακάτω”, παραδέχεται ενώ σε ερώτηση αν έχει νιώσει ποτέ αμήχανα στον χώρο εργασίας της, απαντά: “Όχι, ποτέ. Ποτέ δεν έχω γνωρίσει καναλάρχες, ούτε έκανα δημόσιες σχέσεις, ούτε τραπεζώματα είχα. Δεν είμαι καλή να χαμογελάω σε ανθρώπους που δεν μου αρέσουν. Και αυτό το δείχνω, οπότε έπαιρναν το μήνυμά τους και δεν χρειάστηκε ποτέ να βρεθώ σε δύσκολη θέση”.

Είναι έτοιμη να κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση της με τον Βαγγέλη Σερίφη: “Το επόμενο βήμα γίνεται κάθε μέρα. Το σημαντικό είναι να μεγαλώνει αυτό το συναίσθημα, που είναι μοναδικό, και να ανακαλύπτεις νέους λόγους να αγαπάς τον άλλον. Όσον αφορά τα προσωπικά μου, αισθάνομαι τυχερή. Δεν πειραματίστηκα αρκετά, γιατί από μικρή μπήκα σε μία σχέση και πηγαίνει καλά. Παίρνω πολύ μεγάλη δύναμη από αυτή τη σχέση. Με θωρακίζει. Όμως ακόμα δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μητέρα. Θα ήθελα να μεγαλώσω εγώ τα παιδιά μου, να έχω τον χρόνο μου”, τονίζει η Κατερίνα Στικούδη.

“Από μικρή είχα μία φιλοσοφία: η προσωπική μου ζωή είναι δική μου. Από τα 19 μου μέχρι σήμερα έχω κάνει τόσο ωραία επαγγελματικά βήματα. Χρήματα που πρότειναν, και πολλά, ειδικά στις αρχές, αλλά δε είναι κριτήριο τα λεφτά για να κάνω κάτι. Σε τίποτα. Ούτε στις δουλειές μου. Δεν κοστολογούνται όλα. Βαριέμαι τους ανθρώπους που βασίζονται μόνο στο χρήμα. Εγώ αλλού βρίσκω τη χαρά και δεν κυνηγούσα ποτέ επίθετα άλλων, για να νιώσω σημαντική, όπως βλέπω σήμερα”, καταλήγει η τραγουδίστρια.