Προμηθέας και Παναχαϊκή ενώνουν τις δυνάμεις τους για καλό σκοπό

Προμηθέας Πάτρας και Παναχαϊκή, εναρμονιζόμενοι και στο εορταστικό κλίμα των ημερών, έστειλαν  για μια ακόμη φορά μήνυμα συνεργασίας και ενότητας, πραγματοποιώντας από κοινού επίσκεψη στο Καραμανδάνειο – Γενικό Νοσοκομείο Παίδων Πατρών, στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Πάτρα παίζει».

i patra paizei

xmas17kar03

xmas17kar06

Αντιπροσωπεία  του Προμηθέα Πάτρας αποτελούμενη από τους  Χρήστο Σαλούστρο, Σταύρο Τουτζιαράκη, Μοχάμεντ Φαγιέ, τον team manager της ομάδας, Κώστα Ρακιντζή, και τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Χρήστο Μήλα, από κοινού με την ομάδα της Παναχαϊκής  που εκπροσωπήθηκε από τους αθλητές Γιάννη Σπανό, Ανδρέα Μαστραντωνάκη, Νίκο Μασούρα, Βασίλη Σούλη, Θύμιο Αργυρόπουλο, τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, Τάκη Κυριακόπουλο και τον διευθύνοντα σύμβουλο Γιώργο Αποστολόπουλο,  επισκέφτηκαν το Νοσοκομείο και είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές, ενώ παράλληλα, μοίρασαν δώρα στα παιδιά και τους ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση.

xmas17kar04

xmas17kar07

Τις αντιπροσωπείες των 2 ομάδων υποδέχτηκαν η Διοικήτρια του Νοσοκομείου, κ. Βασιλική Γεωργιοπούλου, ο Επιμελητής Α’, Παιδοχειρουργός, κ. Βασίλειος Αλεξόπουλος και ο Προϊστάμενος Εξωτερικών Ιατρείων, κ. Νώντας Καραΐσκος που διευκόλυναν τους ανθρώπους των 2 ομάδων στην πρόσβασή τους στα δωμάτια και την επαφή με τα παιδιά.

xmas17kar02