Η καλή δουλειά πρέπει να επιβραβεύεται

Το Νοέμβριο που μας πέρασε προέκυψε μια οικογενειακή ανάγκη για 2 μικρές μετακομίσεις επίπλων.

«Μισό διαμέρισμα» έπρεπε  το συντομότερο (λόγω λήξης συμβολαίου με τον ιδιοκτήτη) να μετακομίσει  Πάτρα – Αθήνα και τα άλλα μισά έπιπλα είχαν εκ διαμέτρου αντίθετο προορισμό, για ένα χωριό της Λευκάδας. Και όχι κανένα εύκολο, κοντά στην πόλη. Από τα τελευταία ορεινά της διαδρομής για το Πόρτο Κατσίκι! (Πανέμορφο το χωριό μας, δε λέω, αλλά καθόλου βολικό για να μετακομίσεις στρώματα και καναπέδες. Πατήστε «Δράγανο» στο Google Maps και θα καταλάβετε. )

Αλλά και η «Αθηναϊκή» μετακόμιση δεν ήταν τόσο απλή. Πέραν του αριθμού και της ευαισθησίας των αντικειμένων, υπήρχαν και εκεί δύο διαφορετικοί προορισμοί: Συγκεκριμένα πράγματα έπρεπε να πάνε στο Χαλάνδρι και τα υπόλοιπα στην Κυψέλη! Χωρίς λάθη. Και άμεσα.

Κάπου εκεί προέκυψε η γνωριμία με την οικογενειακή επιχείρηση του Χρήστου Παπαδημητρόπουλου (www.metakomiseispatra.gr )

Και λέω «οικογενειακή» καθώς πατέρας και γιος οδηγούν τα φορτηγά και εγγυώνται προσωπικά τα πάντα…
…ενώ για να εξηγηθεί η δική μας κατάσταση και να φτάσουμε στο κόστος, τα ραντεβού, το πακετάρισμα και τις τελικές παραδόσεις, μιλήσαμε με την Ελένη (σύζυγο και μητέρα) καμιά 20αριά φορές εκείνες τις μέρες.

Το σπάνιο σε αυτά τα τηλεφωνήματα δεν είναι να έχεις απαιτήσεις ως πελάτης και να αλλάζεις τα δεδομένα για να εξυπηρετηθείς. (Ήταν λίγο πολύπλοκη η περίπτωσή μας). Το σπάνιο είναι η εταιρία που απευθύνεσαι να έχει τόσο συνεπή και φιλική συνεννόηση για να λυθούν όλα τα εμπόδια που εσύ της βάζεις.

Και όταν λέει «Θα σας πάρω σε λίγη ώρα να σας πω», όντως τελικά να παίρνει.

Προφανώς και οι άνθρωποι, ως επαγγελματίες τόσα χρόνια έχουν τον τρόπο τους, το σύστημά τους και συνεργάτες στη μισή Ελλάδα (πως νομίζετε έφτασαν τα πράγματα σε 1μιση μέρα στη Λευκάδα;) …αλλά εδώ μετράει και το value for money. Όταν μετακομίζεις προφανώς και δε θέλεις να ξανααγοράσεις τα έπιπλά σου.

Εξού και ο τίτλος. «Η καλή δουλειά πρέπει να επιβραβεύεται.» Όχι μόνο να αμείβεται. Με το Χρήστο, την Ελένη και τον Κωνσταντίνο, στις 3 ουσιαστικά μετακομίσεις που ζητήσαμε, αποκτήσαμε μια οικειότητα, που δυνάμωσε όταν στο τέλος του δύσκολου (για εμάς) 10ημέρου, όλα έφτασαν εκεί που έπρεπε (κανένα λάθος σε 45 περίπου αμπαλαρισμένα αντικείμενα) και – το κυριότερο – στην κατάσταση που ήταν πριν το πακετάρισμα.

Προφανώς και όλα αυτά τα λένε στο site τους, αλλά αλλιώς είναι όταν επιβεβαιώνονται στην πράξη. Άλλωστε από όσα μπορεί να βρει κάποιος στο ίντερνετ, το δύσκολο πάντα είναι η συνέπεια λόγων και πράξεων. Γι’ αυτό το σημαντικότερο σημείο πάντα είναι τα αληθινά σχόλια των πελατών. Όταν είναι επώνυμα, ανοιχτά και (άρα) υπεύθυνα.

Δείτε τους 430+ συμπολίτες μας που έχουν σχολιάσει μετά τη συνεργασία τους με τη Μεταφορική του Χρήστου Παπαδημητρόπουλου στο: http://www.metakomiseispatra.gr/comments.php

Ίσως βρείτε και φίλους, συγγενείς και γνωστούς σας από την Πάτρα ανάμεσά τους.

Εγώ βρήκα πάντως.