Η Άλκηστις, η Ελεονώρα και οι φήμες

Λογικό, μία μετακίνηση μεγάλου στελέχους, όπως η Αλκηστις Μαραγκουδάκη να προκαλέσει πολλά σχόλια και να πυροδοτήσει σενάρια και φημολογία η οποία ενίοτε παίρνει υπερβολικές διαστάσεις.

 

Από την στιγμή που έγινε γνωστή η αποχώρηση της διευθύντριας προγράμματος από τον ΣΚΑΪ, και επιβεβαιώθηκε πως τελικά ο επόμενος σταθμός της θα είναι εκτός απρόοπτου το «Ε», άρχισαν να οργιάζουν οι φήμες σχετικά με τα ονόματα που θα στελεχώσουν το νέο πρόγραμμα του σταθμού.

Πρώτο και καλύτερο το όνομα της Ελεονώρας Μελέτη το οποίο όχι μόνο ακούστηκε αλλά σύμφωνα με τα όσα γράφονται έκλεισε ήδη εκπομπή… Το protothema.gr επικοινώνησε με την παρουσιάστρια η οποία διέψευσε ότι υπάρχει πρόταση από την κυρία Μαραγκουδάκη λέγοντας μάλιστα πως «η σχέση μου με την Άλκηστη είναι εξαιρετική. Αλλωστε η δικαστική διαμάχη μου με τον ΣΚΑΪ ουδεμία σχέση έχει με εκείνη, αφορά εμένα και τον σταθμό. Εχουμε μιλήσει φιλικά στο τηλέφωνο αλλά ουδέποτε μου προτάθηκε κάτι. Μάλιστα κι εγώ έμαθα ότι τελικά έκλεισε στο «Ε» αφού διάβασα κάποια δημοσιεύματα».
Ισως στο μέλλον φυσικά και όταν η νέα επικεφαλής του προγράμματος του «Ε» αναλάβει κι επίσημα την θέση της να κάνει επαφές με πολλά ονόματα από τον χώρο της τηλεόρασης. Μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί ούτε ποιος θα έρθει αλλά ούτε και ποιος θα μείνει, κάτι που έχει εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον.

advertisement