Θεοχάρης Ιωαννίδης: «Έγινα ηθοποιός από ανάγκη. Η δουλειά μου είναι η ψυχοθεραπεία μου»

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης σε πρόσφατη συνέντευξή του μίλησε για την απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική ενώ μίλησε και για το ενδεχόμενο να κάνει καριέρα στην Αμερική.

«Έγινα ηθοποιός από ανάγκη. Η δουλειά μου είναι η ψυχοθεραπεία μου. Τα χρήματα δεν είναι για μένα αυτοσκοπός. Δεν ισορροπώ έτσι. Δεν μπορώ να είμαι ολοκληρωμένος στον βαθμό που ορίζω, όταν σέρνομαι πίσω από την ύλη αποκλειστικά» δήλωσε ο ηθοποιός στην Espresso.

 

Όσο για το αν θα ήθελε να κάνει καριέρα στο εξωτερικό, απάντησε: «Η Αμερική είναι μια πραγματικότητα που ζω τουλάχιστον δύο τρεις μήνες τον χρόνο. Θα άνοιγα τα φτερά για οπουδήποτε. Πιστεύω πως οτιδήποτε συμβαίνει συμβαίνει χωρίς να το εκβιάζουμε. Μου αρέσει να λέω πάντα ότι “ανοίγω ενεργειακά κανάλια” προς κάθε κατεύθυνση που με ενδιαφέρει».

Όταν ρωτήθηκε για το αν σκέφτεται τον γάμο, είπε: «Βρίσκω ουσία στις ανθρώπινες σχέσεις. Χαίρομαι για τις τόσο έντονες παραδόσεις στην Ελλάδα που μας έχουν κρατήσει σε συνοχή. Θα σας πω λοιπόν ότι, όταν και αν παντρευτώ, θα έχω άποψη πιο συγκεκριμένη για το μυστήριο του γάμου».