Διακινούσε το χασίς που καλλιεργούσε στην Εύβοια

Πρόσωπο με πρόσωπο με τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών Χαλκίδας και της Ο.Π.Κ.Ε., που είχαν πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητά του, βρέθηκε ένας 40χρονος μόλις βγήκε από το σπίτι του στην περιοχή της Αμαρύνθου για να συναντήσει την πελατεία του.

 

Ο δράστης κρατούσε δυο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 416 γραμμαρίων κι έτσι συνελήφθη αμέσως. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ειδοποίησαν τους συναδέλφους τους του τμήματος Ερέτριας, να ερευνήσουν το αγρόκτημα που διατηρεί στην περιοχή.

Ο σκύλος ανιχνευτής που είχαν μαζί τους, δεν άργησε να ξετρυπώσει μια κρυμμένη συσκευασία με ένα κιλό και 75 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και δύο ξεριζωμένα χασισόδεντρα σε κατάσταση αποξήρανσης. Ο 40χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, κατηγορούμενος για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
*** Στην Κέρκυρα, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών πέρασαν χειροπέδες σε έναν 24χρονο Έλληνα όταν, κατά την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν στο σπίτι του με εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή, ανακάλυψαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 792 γραμμαρίων. Ο νεαρός οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας που του άσκησε για δίωξη για διακίνηση ναρκωτικών.