ΑΧΑΪΑ: Κάλεσμα στους μικρομεσαίους να στηρίξουν με την ψήφο τους τον επιμελητηριακό θεσμό απηύθυναν οι 177 υποψήφιοι του Πλ. Μαρλαφέκα

?????????????????????????????????????????????????

Κάλεσμα στους μικρομεσαίους της Αχαϊας να στηρίξουν με την ψήφο τους τον επιμελητηριακό θεσμό απηύθυναν οι 177 υποψήφιοι της Ανεξαρτητης Ενωτικής Επιμελητηριακής Πρωτοβουλίας (ΑΕΕΠ), με επικεφαλής τον Πλάτωνα Μαρλαφέκα, λίγο μετά την ολοκλήρωση και της δεύτερης μέρας της εκλογικής διαδικασίας.

«Η ψήφος σας δίνει δύναμη στο Επιμελητήριο. Σας ζητώ από κοινού με τους 177 άξιους συναδέλφους που μετέχουν στο ψηφοδέλτιο της ΑΕΕΠ να ασκήσετε το εκλογικό σας δικαίωμα, όποια κι αν είναι η επιλογή σας» είναι το προσωπικό μήνυμα που έδωσε ο Πλ. Μαρλαφέκας ενόψει της αυριανής τρίτης και τελευταίας ημέρας των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στο Επιμελητήριο Αχαϊας. «Αν μας κάνετε την τιμή και επιλέξετε την παράταξή μας, να είστε σίγουροι ότι θα δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις και στη νέα επιμελητηριακή θητεία» πρόσθεσε.

Ο επικεφαλής της ΑΕΕΠ ζήτησε από τον επιχειρηματικό κόσμο που δεν έχει κάνει ακόμα την επιλογή του, να το κάνει με βασικά κριτήρια: τα πρόσωπα που μπορούν να διεκδικήσουν λύσεις για τα προβλήματα των μικρομεσαίων και τις προγραμματικές θέσεις κάθε συνδυασμού.

Επανέλαβε ότι την τελευταία εξαετία παράχθηκε ένα έργο με αξία που θα πρέπει να συνεχιστεί και στην επόμενηπερίοδο. Ένα έργο που αναγνωρίζεται έξω –και– από τα διοικητικά όρια της Αχαϊας, επιβεβαιώνοντας ότι οι δράσεις που ανέλαβε και υλοποίησε η διοίκηση ήταν εξωστρεφείς και φέρνουν προστιθέμενη αξία στην τοπική και περιφερειακή οικονομία. «Αναλάβαμε σημαντικές πρωτοβουλίες και δημιουργήσαμε θεσμούς που προτείνονται πανελλαδικά σαν καλές πρακτικές» ανέφερε ο Πλ. Μαρλαφέκας.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, με απόφαση της εκλογικής επιτροπής, την αυριανή τελευταία ημέρα των εκλογών, οι κάλπες θα ανοίξουν στις 9.00 το πρωί και θα κλείσουν στις 18:00 (μια ώρα αργότερα από την αρχικά προγραμματισμένη). Επιπλέον, αποφασίστηκε ότι στα μέλη του Επιμελητηρίου που θα βρίσκονται εντός του εκλογικού κέντρου την ώρα που θα κλείσουν οι κάλπες, θα τους επιτραπεί να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.