Ο Νίκος Κοκλώνης ξεναγεί τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλένια Ουίλιαμς στη Νέα Υόρκη

Ο Νίκος Κοκλώνης , μας ταξιδεύει στο «Μεγάλο Μήλο», μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου στις 23.00. Ξεναγεί τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ιλένια Ουίλλιαμς στη μητροπολιτική Νέα Υόρκη, την πρωτεύουσα του κόσμου

 

 

Η συνάντηση του Νίκου και του Δημήτρη αρχίζει με καλλωπισμό στο πιο παλιό κουρείο του Σόχο, που συχνάζουν τα μεγαλύτερα ονόματα του Χόλλυγουντ.
Μαζί με την Ιλένια στη συνέχεια θα θαυμάσουν τη θέα από το Empire State, τον πιο φημισμένο ουρανοξύστη, θα επισκεφθούν τις πιο ακριβές βίλες στα προάστια, θα φάνε σε παραδοσιακά εστιατόρια, αλλά και σε υπαίθριες καντίνες τα γευστικότερα χοντ ντογκς.

Θα κάνουν βόλτα στις διάσημες λεωφόρους, στα σημαντικότερα σημεία της πόλης, σε μνημεία, μουσεία, μαγαζιά και πλατείες, και θα απολαύσουν baseball από τους Yankees, την πιο γνωστή ομάδα της Νέας Υόρκης. Θα κάνουν ρομαντικούς περιπάτους, θα περιπλανηθούν και θα χορεύψουν τανγκό στο Central Park.

Ο Δημήτρης μιλάει με τον αφοπλιστικό τρόπο που τον χαρακτηρίζει για όλους και για όλα, ενώ η Ιλένια μας αποκαλύπτει μία άλλη πλευρά του χαρακτήρα του…

 

 

 

 

 

Πηγή:govastileto.gr

advertisement