Κομισιόν για τις εξαγγελίες Τσίπρα: Σε γενικές γραμμές σύμφωνες με όσα έχουμε συζητήσει, αλλά οι συνομιλίες δεν έχουν ολοκληρωθεί

«Η ανακοίνωση έγινε λίγο πιο γρήγορα απ’ ό,τι προβλεπόταν, αλλά τελικά το περιεχόμενο φαίνεται γενικά αποδεκτό» ανέφερε στέλεχος της Κομοσιόν στο protothema.gr, αναφορικά με το διάγγελμα του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, για τη διανομή του κοινωνικού μερίσματος.

 

«Από την πλευρά μας (οι θεσμοί) συζητούμε αυτές τις ιδέες με τις ελληνικές αρχές. Οι αποψινές ανακοινώσεις μοιάζουν να είναι σε γενικές γραμμές σύμφωνες με αυτές αυτές τις συζητήσεις που δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Αυτές οι ανακοινώσεις θα χρειαστεί να μελετηθούν και να ολοκληρωθεί η συζήτηση με τις (ελληνικές) αρχές» είπε η ίδια πηγή.

Η δήλωση του στελέχους στα αγγλικά: «We (the Institutions) have been discussing these ideas with the Greek authorities. The announcements of tonight seem broadly in line with these discussions, which have not been concluded yet. These announcements would need to be studied and discussion concluded with the authorities».

Πηγή:protothema.gr