Ρωσία-Τραμπ: Επίθεση σε λάθος… Γιώργο Παπαδόπουλο στο twitter

Μία Ελλάδα… Παπαδόπουλοι! Το πλέον διαδεδομένο επίθετο στη χώρα μας, δεν ήταν δυνατόν να μην προκαλέσει σύγχυση στους… εκτός Ελλάδας χρήστες του ίντερνετ. Πόσω μάλλον όταν ο Παπαδόπουλος που πρωταγωνιστεί στην υπόθεση της έρευνας για τις διασυνδέσεις του Τραμπ με τη Ρωσία, στις Ηνωμένες Πολιτείες, ονομάζεται και… Γιώργος! Ως εκ τούτου, οι χιλιάδες επιθέσεις σε… λάθος Γιώργο Παπαδόπουλο στο twitter, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως ένα φυσικό… παρεπόμενο, τουλάχιστον για εμάς στην Ελλάδα που γνωρίζουμε… το εύρος του ονόματος «Παπαδόπουλος».

 

«Θύμα» της… συνωνυμίας του με τον συνεργάτη του Ντόναλντ Τραμπ, που εμπλέκεται στο διαφαινόμενο ρωσικό σκάνδαλο, έπεσε ένας… οικονομικός αναλυτής από το Μίσιγκαν των Ηνωμένων Πολιτειών, ονόματι -πώς αλλιώς;- Γιώργος Παπαδόπουλος, ο οποίος… αγανάκτησε προκειμένου να πείσει τους χρήστες του twitter, ότι δεν είναι εκείνος που εμπλέκεται στην υπόθεση που έχει να κάνει τις σχέσεις του Ντόναλντ Τραμπ με τη Ρωσίας.

Ο αθώος Γιώργος Παπαδόπουλος, αναγκάστηκε να απαντήσει και σε Έλληνα δημοσιογράφο, ο οποίος προφανώς αναζήτησε τον συνεργάτη του Τραμπ και του έστειλε μήνυμα. Μόνο που έπεσε στο… λάθος άτομο.
Ακολουθεί ένα μέρος της «διαδικτυακής αλληλογραφίας» που είχε με τους χρήστες που του την «έπεσαν» ομαδικά…

Πηγή:protothema.gr