ΠΑΤΡΑ: Εξελίξεις στη ληστεία “μαϊμού” από τη λογίστρια των Αρσακείων – Η υπεξαίρεση, οι περιοριστικοί όροι και η χρηματική εγγύηση

Προσωρινά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους (απαγόρευση εξόδου από την χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα κάθε 1η του μηνός) και την καταβολή χρηματικής εγγύησης ύψους 5000 ευρώ, αφέθηκε το απόγευμα από τον Ανακριτή, η 36χρονη λογίστρια που κατηγορείται για την υπεξαίρεση 80.000 ευρώ από εκπαιδευτήριο της Πάτρας και για ψευδή κατάθεση, σκηνοθετώντας ληστεία σε βάρος της.
Η λογίστρια εμφανίστηκε αργά το μεσημέρι στον Ανακριτή μετά από δύο παρατάσεις που είχε ζητήσει για να απολογηθεί και σύμφωνα με το συνήγορό της Αθανάσιο Αμπατζή, είναι συντετριμμένη και αποδέχθηκε τις κατηγορίες που της αποδίδονται. Μάλιστα, δήλωσε μεταμέλεια για τις πράξεις της, αναγνωρίζοντας το λάθος στο οποίο υπέπεσε και ζητώντας συγνώμη από τον εργοδότη της, καθώς και από την οικογένειά της.
Η υπόθεση τώρα, οδηγείται στην τακτική ποινική διαδικασία, για να οριστεί δικάσιμος με κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.