Δικηγόρος πατέρα: Στο σκοτάδι οι έρευνες για τη δολοφονία της Δώρας

advertisement

Τη βεβαιότητα πως οι έρευνες της Αστυνομίας είναι ακόμα στο σκοτάδι, εξέφρασε ο δικηγόρος του πατέρα της 32χρονης εφοριακού, Δώρας Ζέμπερη.

Ο κ. Λύτρας μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ όπου αναφέρθηκε και στις υπόννοιες που υπήρξαν για τον πελάτη του και πατέρα της κοπέλας, τόσο από την Αστυνομία όσο και από την κοινή γνώμη. Υποστήριξε πως ο πατέρας δεν έπεσε σε αντιφάσεις, έκανε όμως λάθος κάποιες ώρες. Τόνισε ότι πέρασε όντως από το Β Νεκροταφείο και πήρε έναν πελάτη, στις 8.56 το πρωί.

“Το ταξί έχει μηχάνημα τηλεματικής, ένα είδος “κοριού” που καταγράφει το δρομολόγιο”.

Σύμφωνα με τα όσα είπε ο Απόστολος Λύτρας, ο πελάτης του πράγματι δεν είχε επικοινωνία με την μία κόρη του, είχε όμως καλή σχέση με τον γιο του αλλά και την 32χρονη Δώρα.

Σημείωσε πως δεν υπήρχαν οικονομικές αντιδικίες ανάμεσα στον πατέρα και τη Δώρα, “δεν υπήρχαν δάνεια που πλήρωνε η κόρη κλπ”, είπε σχετικά.

Επιπλέον ανέφερε πως η ΕΛΑΣ ερεύνησε το μηχάνημα που έχει ο Κώστας Ζέμπερης στο ταξί λέγοντας, “δεν βρέθηκε κάτι στο ταξί”.

Τέλος, απέδωσε στη σύγχιση του πατέρα τα όσα υποστήριξε σχετικά με εμπλοκή λόγω λίστας Λαγκάρντ και άλλων “σοβαρών υποθέσεων”, καθώς ο κ. Ζέμπερης “μπέρδεψε το ότι δούλευε ως εφοριακός η κόρη του με τον ΣΔΟΕ”, ενώ στο τέλος αποκάλυψε ότι υπήρχε διαμάχη αλλά αυτή “δεν ήταν για οικονομικούς λόγους, υπήρχαν άλλοι λόγοι”.