«Ανόητοι, αδίστακτοι ψεύτες ή κάτι άλλο;»

Επίθεση στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε σήμερα ο Ιάσονας Φωτήλας, βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, στην εκπομπή της τηλεόρασης του ΣΚΑΙ «Αταίριαστοι» με τους Γιάννη Ντσούνο και Χρήστο Κούτρα. Οικυριότερες τοποθετήσεις του Αχαιού βουλευτή έχουν ως εξής:
– Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είναι μια ιδιαίτερα επικίνδυνη κυβέρνηση. Οι δηλώσεις της Υπουργού Τουρισμού κ. Κουντουρά ότι «Δεν υπάρχουν Υπουργοί που να κόβουν μισθούς», «Δεν υπάρχουν Υπουργοί που να κόβουν συντάξεις» και «Η ανάπτυξη είναι εδώ – ο κόσμος το βλέπει, έχει ένα πιάτο φαγητό και δεν ψάχνει στα σκουπίδια» θα κριθούν αυστηρά από τον ελληνικό λαό την ώρα των εκλογών.
– Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κόβει από 1/1/2019 τις συντάξεις κατά μέσο όρο 22%.
– Ο κ. Μητσοτάκης ήταν ξεκάθαρος «Όποιος από τους βουλευτές – πρώην και νυν – ζητήσει τα αναδρομικά, δεν έχει θέση στο κόμμα της ΝΔ». Αντιθέτως, αντίστοιχες δηλώσεις δεν ακούστηκαν από κάποιο άλλο κόμμα, όπως το ΠΑΣΟΚ.
– Ο κ. Τσίπρας πριν το ταξίδι του στις ΗΠΑ έταζε ότι οι ενέργειές του εκεί θα σώσουν την Ελλάδα. Πράγματι, οι ΗΠΑ είναι μια χώρα που έχει πολύ φιλικές σχέσεις με την Ελλάδα – όσο και αν κατά περιόδους έχουν υπονομευτεί οι σχέσεις αυτές από το ΣΥΡΙΖΑ. Όμως, ο κ. Τσίπρας αν και δεν κατάφερε να πετύχει κάτι που θα οδηγήσει στην ανάπτυξη της Ελλάδας, πανηγυρίζει.
* Μπορείτε να δείτε απόσπασμα της εκπομπής στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=7p0H0ZwMoFY&feature=youtu.be