(Βιντεο-Φωτο)-Φρίκη στις ΗΠΑ: Μάνα έριξε σε αναμμένο φούρνο τους 2 γιους της και τους έκαψε ζωντανούς

advertisement

Σε μια αδιανόητη πράξη προέβη μια 24χρονη στην Ατλάντα.

Πιο συγκεκριμένα, η Αστυνομία της Ατλάντα συνέλαβε την Παρασκευή τη Lamora Williams, που είναι μητέρα 4 παιδιών. Η γυναίκα αυτή, που αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα από τη στιγμή που πέθανε ο πατέρας της πριν 5 χρόνια, έβαλε 2 γιους της, ηλικίας 1 και 2 ετών αντίστοιχα, στο φούρνο και τον άναψε, με αποτέλεσμα τα δύστυχα αγόρια να χάσουν τη ζωή τους.


Η ΜΗΤΕΡΑ

Η Williams κάλεσε σε βιντεοσυνομιλία τον πατέρα των παιδιών, με τον οποίο έχουν χωρίσει, ο οποίος διέκρινε τα άψυχα σώματα των αγοριών του στο πάτωμα ειδοποιώντας τις αρχές αφού αντιλήφθηκε πως κάτι δεν πάει καλά.

Οι αστυνομικοί βρήκαν φριχτά εγκαύματα στις σορούς των παιδιών.


Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ 2 ΑΤΥΧΟΥΣ ΓΙΟΥΣ ΤΟΥ

Ο Jameel Penn, πατέρας των 2 θυμάτων, διαλυμένος μετά την τραγωδία δήλωσε πως: «Είμαι χαμένος, δεν έχω πια ψυχή».

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη είχε παραιτηθεί από τη δουλειά της πρόσφατα γιατί δεν έβρισκε babaysiter και έλεγε συνέχεια στις φίλες της: «Δεν αντέχω άλλο».

Ως πειστήριο στα κεντρικά της αστυνομίας, μεταφέρθηκε ο φούρνος μέσα στον οποίο κάηκαν τα 2 αγοράκια και αναμένεται να ερευνηθεί εξονυχιστικά.

Η Lamora Williams, έχει άλλα δύο παιδιά, μια κόρη 6 χρονών που έλειπε από το σπίτι και ένα αγοράκι 3 χρονών, το οποίο βρίσκονταν στο διαμέρισμα την ώρα του φόνου αλλά η Αστυνομία ευτυχώς το βρήκε σώο.


Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΓΙΟ ΤΟΥ

Η δολοφόνος των δύο παιδιών βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλές και σοβαρές κατηγορίες για ανθρωποκτονία.

Βίντεο: