Γεννηματά: Τέρμα οι βαρόνοι και οι φεουδάρχες

«Ο λόγος και οι αποφάσεις στα μέλη, στην ίδια τη βάση του νέου φορέα. Σε σας» τόνισε για το νέο, ενιαίο φορέα της Κεντροαριστεράς, η κυρία Γεννηματά και προσέθεσε:

« Η δύναμη μας είστε εσείς. Εσείς θα περάσετε το μήνυμα σε όλη την Ελλάδα. Το μήνυμα της συμμετοχής. Όσο μεγαλύτερη συμμέτοχη , τόσο μεγαλύτερη δυναμική. Αυτή τη συμμετοχή τρέμουν οι αντίπαλοι μας, η ΝΔ και οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

 

«Μας φοβούνται, φοβούνται την εκλογή μου. Γιατί αυτό που θέλουμε είναι να ανατρέψουμε το συγκυριακό και εύθραστο πολιτικό σκηνικό, της δήθεν πόλωσης των δυο συντηρητικών πολιτικών δυνάμεων του τόπου» συνέχισε.

Αναφερόμενη στο ταξίδι του Πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, επισήμανε:

«Το ταξίδι του Πρωθυπουργού στις Ηνωμένες Πολιτείες είναι μια ευκαιρία για να αναδείξουμε και αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της χώρας υπέρ των εθνικών συμφερόντων.
Υπέρ της ασφάλειάς μας, της προστασίας των κυριαρχικών δικαιωμάτων μας.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη στο πλαίσιο της πολιτικής μας για Εθνική Γραμμή, στέκεται θετικά σε κάθε προσπάθεια υπεράσπισης των εθνικών μας συμφερόντων και αναμένει από τον Πρωθυπουργό απτά αποτελέσματα».

 

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφτηκε και το δημαρχείο Ελευσίνας όπου ενημερώθηκε από τον δήμαρχο Γεώργιο Τσουκαλά για την Πολιτιστική Πρωτεύουσα. Αμέσως μετά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η Ελευσίνα δικαία κέρδισε τον τίτλο της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης. Η Ελευσίνα πάντα από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα παραπέμπει την Ελλάδα της παραγωγής. Τώρα δίνεται η δυνατότητα για μετάβαση σε ένα άλλο πρότυπο.

Από τα νέφη της τσιμινιέρας η πόλη και η περιοχή ολόκληρη μπορεί να ανταποκριθεί στη σύγχρονη πρόκληση της καινοτομίας, της εξωστρέφειας, της νεανικής επιχειρηματικότητας. Και αυτό σημαίνει δημιουργία εκατοντάδων θέσεων εργασίας για νέους αυξημένων προσόντων.
Και αυτή η νέα μορφή ανάπτυξης μπορεί και πρέπει να επηρεάσει θετικά και την ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Αττικής.

Το 2021 είναι αύριο. Χρειάζεται συστηματική δουλειά και ισχυρή συνεργασία Δήμου, Περιφέρειας, Δημόσιου και Ιδιωτικού τομέα. Εμείς θα είμαστε εδώ για να στηρίξουμε με κάθε τρόπο και με όλες μας τις δυνάμεις αυτή την φιλόδοξη προσπάθεια».
Πηγή:protothema.gr