(Φωτο)-Πάτρα:Ο Αγώνας Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 και Ώρα 10:20 στην Πόλη μας ο Αγώνας Πρωταθλήματος Ποδηλασίας Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας στο κέντρο της Πάτρας με αφετηρία την Πλατεία Τριών Συμμάχων.


Υπεύθυνος διοργάνωσης ήταν το Γενικό Επιτελείο Στρατού (ΓΕΣ) με υπεύθυνο διεξαγωγής το Κέντρο Εκπαίδευσης Τεχνικού (ΚΕΤΧ) υπό την εποπτεία του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ) ,με τη συνδρομή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας (ΕΟΠ), του Ποδηλατικού Ομίλου Πατρών (ΠΟΠ), του Δήμου Πατρέων της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας .και της Ένωσης Ραδιοερασιτεχνών Δυτικής Ελλάδος. Συμμετείχαν ομάδες από τα Σώματα Στρατού ξηράς –Πολεμικού Ναυτικού – Πολεμικής Αεροπορίας – Ελληνικής Αστυνομίας και τηςΠυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Η Διαδρομή του Αγώνα ήταν επί των οδών: Αγίου Ανδρέου-Κολοκοτρώνη-Λεωφ. Όθωνος και Αμαλίας-Τριών Ναυάρχων- Αγίου Ανδρέου. Σιρκουί 2,2ΚΜ και έγινε 25 φορές.


Τελικά νικητής αναδείχθηκε ο αθλητής ΜΠΟΥΤΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ με δεύτερο τον ΓΙΑΝΝΟΥΤΣΟ ΜΙΛΤΙΑΔΗ από τον Στρατό Ξηράς και τρίτο τον ΤΑΜΟΥΡΊΔΗ ΙΩΑΝΝΗ από την ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ. Στην Ομαδική κατάταξη πρώτος ο Στρατός Ξηράς με δευτερη την Πυροσβεστική και Τρίτη την Ελληνική Αστυνομία.
Το ΑΣΑΕΔ μετά το πέρας των αγώνων βράβευσε τους τρείς κορυφαίους πατρινούς ποδηλάτες ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΝΕΛΛΟ – ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟ ΛΑΜΠΡΟ και ΑΝΑΣΤΟΠΟΥΛΟ ΒΑΣΙΛΗ για την προσφορά τους στο άθλημα της ποδηλασίας. Επίσης τιμητική πλακέτα απένειμε και στον Π.Ο.Πατρών για την συνεισφορά του στην διοργάνωση του Πρωταθλήματος. Η Ε.Ο.Π. δια του Προέδρου της έδωσε αναμνηστική πλακέτα στο ΑΣΑΕΔ.