Πώς η Ελένη Μενεγάκη «χάλασε» ραντεβού της Ελένης Τσολάκη με τον Παύλο Πετρουλάκη

Σειρά αποκαλύψεων σήμερα στην εκπομπή Ελένη από την καλεσμένη της εκπομπής Ελένη Τσολάκη. Η παρουσιάστρια του Slam μέχρι στιγμής ήταν φειδωλή στις δηλώσεις της για τον άντρα της ζωής της, τον επιχειρηματία Παύλο Πετρουλάκη.

Σήμερα, ένα μήνα μετά το γάμο η Ελένη Τσολάκη πιο σίγουρη από ποτέ μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για τα συναισθήματά της, το πώς βίωσε την ημέρα του γάμου της αλλά και πώς έχει αλλάξει η ζωή της.

Δείτε τη βέρα της Ελένης Τσολάκη: Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη

 

Ανάμεσα σε όσα είπαν οι δυο γυναίκες, η Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε και την τυχαία συνάντηση που είχε με το ζευγάρι σε ένα από τα πρώτα τους ραντεβού.

«Στα πρώτα στάδια της σχέσης σας, εντελώς τυχαία τρώγαμε μια μέρα εντελώς τυχαία σε μια ψαροταβέρνα. Βλέπω την Ελένη με μια φίλη της και έναν άντρα δίπλα της, δεν είχα ιδέα. Προσπάθησα να είμαι πολύ διακριτική αλλά οι καρέκλες μας ήταν κολλητά. Δε γινόταν», είπε η παρουσιάστρια με την Ελένη Τσολάκη να συμπληρώνει την ιστορία….

«Το πιο αστείο είναι ότι πήγε πρώτα ο Παύλος για να δει μήπως δούμε κανένα γνωστό. Και κάθεται δίπλα σου ξαφνικά…», ανέφερε.

Δείτε το απόσπασμα

Πηγή:protothema.gr