Αίγιο – Ο 2ος αγώνας Motocross για το Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος από την Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ

Με απόλυτη επιτυχία διοργανώθηκε από την Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ ακόμα ένας αγώνας Motocross , ο 2ος για το Πρωτάθλημα Νοτίου Ελλάδος την Κυριακή 24/09/2017 στην πίστα “Δωροθέα Αναστασοπούλου» στο Αίγιο.

«Στον αγώνα, συμμετείχαν συνολικά 83 αναβάτες απ’ όλη την Νότια Ελλάδα ενώ η άψογη προετοιμασία της πίστας από την ΠΑΛΕΜΟΤ και με σύμμαχο τον υπέροχο καιρό, χάρισαν στους εκατοντάδες θεατές που βρέθηκαν στην πίστα, ένα πολύ όμορφο θέαμα με συναρπαστικές μάχες σε όλες τις κατηγορίες.

Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Αιγιαλείας και τον Δήμαρχο κ. Παναγόπουλο Θανάση, το Νομικό Πρόσωπο Αθλητισμός κοιν. προστασία Δήμου Αιγιαλείας και τον κ. Σπηλιωτόπουλο Χρήστο, αλλά και το Επιμελητήριο Αχαΐας και τον κ. Αναστασόπουλο Κώστα, τόσο για την βοήθειά τους στην πραγματοποίηση του αγώνα όσο και για την τιμή που μας έκαναν με την παρουσία τους στην πίστα κατά τη διεξαγωγή του αγώνα.

Ανάμεσα στους διακριθέντες οδηγούς , υπήρχαν και αθλητές της ΠΑΛΕΜΟΤ, όπως ο Γιώργος Ηλιόπουλος (#31 KTM SXF 450cc) ο οποίος τερματίζοντας στην πρώτη και στη δεύτερη θέση αντίστοιχα στα δύο σκέλη του αγώνα στην κατηγορία EXPERT, -στην οποία συμμετέχουν οι πιο έμπειροι και καταξιωμένοι αθλητές-, κατέκτησε την δεύτερη θέση του αγώνα στην κατηγορία του. Την πρώτη θέση στην ίδια κατηγορία κατέκτησε ο Παναγιώτης Κουζής από την Αθήνα (#338 HONDA CRF 450cc) τερματίζοντας στην δεύτερη και στη πρώτη θέση αντίστοιχα στα δύο σκέλη του αγώνα ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Κυριάκος Κόττης από την Αθήνα (#199 HONDA CRF 450cc) τερματίζοντας τρίτος και στα δύο σκέλη του αγώνα

Στην κατηγορία MX1, συμμετείχε ο αθλητής της ΠΑΛΕΜΟΤ και τετράκις πρωταθλητής Ελλάδας, Νεκτάριος Παπαβασιλείου (#23 KTM SX 250cc) ο οποίος και κατέκτησε την τρίτη θέση στην γενική βαθμολογία της κατηγορίας τερματίζοντας τρίτος και τέταρτος αντίστοιχα στα δύο σκέλη του αγώνα. Νικητής της ημέρας αναδείχθηκε ο Χρυσοβαλάντης Λαγούδης (#168 KAWASAKI KXF 450) από την μακρινή Χίο κερδίζοντας και τα δύο σκέλη του αγώνα, με δεύτερο τον Σοφοκλή Μαμμωνά από το Αργος (#73 HONDA CRF 450cc) ο οποίος τερμάτισε δεύτερος τόσο στο πρώτο όσο και στο δεύτερο σκέλος του αγώνα. Στην ίδια κατηγορία είχαμε την συμμετοχή και ενός ακόμα αθλητή της ΠΑΛΕΜΟΤ, του Παρασκευά Σταυράκη (#57 HONDA CRF 450cc) ο οποίος κατέκτησε την 19η θέση.

Στην κατηγορία MX2, νικητής αναδείχθηκε ο οδηγός της ΠΑΛΕΜΟΤ Χρήστος Τομαράς (#110 KTM SXF 250cc) κερδίζοντας και τα δύο σκέλη του αγώνα ενώ στην δεύτερη θέση τον ακολούθησε ο Νίκος Ξένος (#410 KAWASAKI KFX 250cc) από τη Ζάκυνθο. Στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκε ο Γιάννης Ρηγόπουλος (#800 KAWASAKI KXF 250cc) από την Αθήνα. Στην κατηγορία αυτή, οι αθλητές της ΠΑΛΕΜΟΤ Απόλλων Συναπίδης (#777 KAWASAKI KXF 250cc) Ναπολέων Σαλμάς (#356 KTM SXF 250cc) και Σωτήρης Χίλιας (#116 SUZUKI RMZ 250cc) κατέκτησαν την πέμπτη, την ενδέκατη και την εικοστή θέση αντίστοιχα.

Στην κατηγορία ΟPEN νικητής αναδείχθηκε ο Νίκος Σωτηρόπουλος (#78 YAMAHA YZF 450 cc) από την Αμαλιάδα, επικρατώντας απόλυτα και στα δύο σκέλη, ενώ δεύτερος ήταν ο Χρήστος Τσούνης (#105 HONDA CRF 450cc) από την Αθήνα και τρίτος ο Βασίλης Μπαμπάς (#253 YAMAHA YZF450) επίσης από την Αθήνα. Μια ακόμα συμμετοχή της ΠΑΛΕΜΟΤ στον αγώνα αυτόν, ήταν και ο Αιγιώτης αθλητής Σταύρος Κριλής (#160 HONDA CRF 450cc) ο οποίος κατέκτησε την δέκατη όγδοη θέση.

Τέλος, στην κατηγορία ΜΧ85, αναβάτες 12 έως 15 ετών, την παράσταση έκλεψαν τα αδέρφια από την Κρήτη, με νικητή και στα δύο σκέλη του αγώνα αλλά και συνολικά, τον Σταύρο Μαυράκη (#23 KTM SX 85cc) και δεύτερο τον Γιώργο Μαυράκη (#32 KTM SX 85cc) ο οποίος κατέκτησε την δεύτερη θέση και στα δύο σκέλη του αγώνα. Στην τρίτη θέση τους ακολουθησε ο Αλέξανδρος Κατσαβριάς (#55 KTM SX 85cc) από την Αθήνα. Στην πιο »μικρή» κατηγορία, αυτή της ΜΧ65 με αναβάτες ηλικίας 8 έως 12 ετών, επικράτησε ο Μιχάλης Σακελλαρίου (#34 KTM SX 65cc) από την Αθήνα, στην δεύτερη θέση τερμάτισε ο Σωτήρης Φωτάκης επίσης από την Αθήνα (#94 KTM SX 65cc) με τρίτο τον Δημήτρη Γανωτή (#141 KTM SX 65cc) από την Μύκονο.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν για την επιτυχία του αγώνα και ειδικά τους μεγάλους χορηγούς της ΠΑΛΕΜΟΤ, την ποτοποιία »ΚΡΙΝΟΣ» του κ. Αναστασόπουλου και την τεχνική εταιρεία ΑΚΡΟΣ του κ. Καπετσώνη. Επίσης, τους χορηγούς της ΠΑΛΕΜΟΤ για το 2017, το ΤΑΧΥΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΝΕΜΩΝΗ, το καφέ ΜΠΡΙΚΙ, τα αρτοποιεία ΜΠΟΜΠΟΤΣΑΡΗΣ, τα ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΕΡΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, την μεταφορική εταιρεία TORRE TRANS, το μεζεδοπωλείο ΛΑΔΟΚΟΛΛΑ και τους υποστηρικτές της ΠΑΛΕΜΟΤ για το 2017 το ιδιωτικό ΚΤΕΟ AUTOVISION, τα αγροτικά μηχανήματα ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ και τον ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΟΥ.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς του αγώνα:

· Ψησταριά ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ
· Οπωροπωλείο ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΟΣ ΝΙΚΟΣ
· Κρεοπωλείο «Σταθμός Κρέατος» ΚΑΡΒΟΥΝΙΑΡΗΣ
· Café – Bar CITYZEN
· Σιδηρικά-Εργαλεία ΚΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ
· Port Service SKENTZOS TRANS
· HOME TOOLS ΜΕΡΕΤΣΟΛΙΑΣ
· Ελαστικά ΑΦΟΙ ΦΡΑΓΚΟΥ
· Συνεργείο Μοτοποδηλάτων KARAFOTIAS
· G. D. Cars ΔΗΜΟΥΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
· Συνεργείο Μοτοποδηλάτων MOTO DIAMADOPOULOS
· Ανθοπωλείο ΜΑΝΩΛΙΑ
· Σιδηρικά-Εργαλεία ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ ΝΕΚΤΑΡΙΟΣ
· Είδη Αυτοκινήτου DRIVEN Car Care
· Ξυλεία ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ
· Ελαστικά ΑΦΟΙ ΜΑΣΤΡΟΚΟΥΚΟΥ Ο.Ε.
· Café 1 WAY
· Πρατήριο Καυσίμων ΚΑΛΑΝΤΖΗΣ
· Ψητοπωλείο FOOD STATION
· Αρτοποιεία ΚΟΥΤΡΟΠΟΥΛΟΣ
· Ηλεκτρολογείο Αυτοκινήτων ΤΣΑΝΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Επίσης, ευχαριστούμε για την υποστήριξη και βοήθεια τον Σπύρο Ρηγόπουλο και την εταιρεία MELODY για την ηχητική κάλυψη του αγώνα και τον Μάκη Μαρούλη για την διάθεση παγοκύβων.

Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε αθλητές και θεατές για την οικονομική στήριξή τους προς τον συναθλητή μας Στέργιο Κατσογρεσάκη. Όλοι μαζί καταφέραμε να μαζέψουμε ένα ποσό ικανοποιητικό για τις δύσκολες εποχές που διανύουμε, το οποίο ελπίζουμε να βοηθήσει τον Στέργιο αυτή την δύσκολη στιγμή στην ζωή του.
Ο επόμενος αγώνας του Πρωταθλήματος Motocross Νοτίου Ελλάδος θα διεξαχθεί στην πίστα της Μεγαλόπολης την Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017″, αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Π.Α.ΛΕ.ΜΟΤ.

advertisement