ΠΑΤΡΑ: Πρωτιές και διακρίσεις για την εφημερίδα “ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ” – Στα Regional Media Awards

Στους μεγάλους πρωταγωνιστές της εξαιρετικής εκδήλωσης για τα Regional Media Awards 2017, που πραγματοποιήθηκαν σήμερα το βράδυ στο Gazarte στην Αθήνα, ανήκει η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» και το περιοδικό TRIP.

Τα Regional Media Awards είναι βραβεία που αφορούν επαρχιακά μέσα ενημέρωσης και η εφημερίδα Πελοπόννησος κατάφερε να αποσπάσει από ένα βραβείο σε κάθε κατηγορία που είχε συμμετοχή.

Πιο συγκεκριμένα, η «Π» έγινε χρυσή για την «Εβδομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης» και την «Γεύση ιστορίας με οδηγό την Πελοπόννησο» στις κατηγορίες «Ενέργειες / Events / Koινωνική Προσφορά» και «Retrospective Publishing» αντίστοιχα.

Τα δύο χρυσά βραβεία παρέλαβαν οι δημοσιογράφοι της «Π» Μαρίνα Ριζογιάννη και Κώστας Θεοδωρόπουλος.

Στη συνέχεια, ήρθαν τρία ασημένια βραβεία. Το περιοδικό TRIP, ο “Αρχιτεκτονικός Διαγωνισμός Ιδεών ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΑΛΑΙΟΥ ΠΛΑΙΣΙΟΥ ΠΑΤΡΩΝ” και το “Γνωρίστε τα τοπικά προϊόντα” κατάφεραν να βρεθούν στη δεύτερη θέση των κατηγοριών τους.

Μιχάλης Βασιλάκης και Τάσσος Σταθόπουλος ανέβηκαν στη σκηνή για να παραλάβουν τα «ασημένια» βραβεία.

Επιπλέον, το εξαιρετικό ένθετο της Πελοποννήσου “ΕΠΙΛΟΓΕΣ” του Σαββάτου βρέθηκε στην πολύ τιμητική τρίτη θέση της κατηγορίας «Vertical Content – Ειδικές Εκδόσεις». Το βραβείο παρέλαβε και πάλι ο δημοσιογράφος Τάσσος Σταθόπουλος, ο οποίος είναι και ο άνθρωπος που επιμελείται το ένθετο του Σαββατιάτικου φύλλου της “Π”.

Η βραδιά, όμως, έκλεισε με ακόμα πιο όμορφο τρόπο για την εφημερίδα μας. Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» απέσπασε το μεγάλο βραβείο της βραδιάς που αφορούσε τις εφημερίδες!
Ο Κώστας Θεοδωρόπουλος κλήθηκε στη σκηνή του Gazarte για να παραλάβει το Grand Newspaper Award. Το συγκεκριμένο βραβείο δίνεται στο μέσο ενημέρωσης που είχε συμμετοχή σε πολλές κατηγορίες και κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους πόντους από τα υπόλοιπα μέσα ενημέρωσης με βάση τα βραβεία που παρέλαβε προηγουμένως.