Εκλεψαν μηχανάκι μέσα από το κτίριο της Αστυνομίας

advertisement

Συνελήφθησαν δύο νεαροί οι οποίοι έκλεψαν μηχανάκι μέσα από το αστυνομικό μέγαρο Μαγνησίας.

Σύμφωνα με το myvolos.net οι δύο δράστες, ένας 20χρονος Αλβανός και ένας 19χρονος ημεδαπός μετέβησαν το βράδυ της Δευτέρας στο Αλιβέρι και γύρω στις 10 μ.μ. πήδηξαν από τα κάγκελα της περίφραξης του Μεγάρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας και έφτασαν, χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, στο χώρο φύλαξης κατασχεθέντων δικύκλων.

Στο σημείο ο Αλβανός δράστης αναγνώρισε το δίκυκλό του που είχε κατασχεθεί λόγω εμπλοκής του σε υπόθεση ναρκωτικών, έθεσε σε λειτουργία τον κινητήρα και με συνεπιβάτη τον 19χρονο, έφυγαν από τον χώρο και πέρασαν με ταχύτητα από την κεντρική πύλη, αιφνιδιάζοντας την σκοπιά.

Άμεσα στήθηκε επιχείρηση εντοπισμού τους κάτι που έγινε την Τρίτη το πρωί, κοντά στα ΚΤΕΛ. Οι δύο νεαροί δεν σταμάτησαν σε σήμα αστυνομικού και ανέπτυξαν ταχύτητα για να διαφύγουν στα Παλαιά για να μπλοκαριστούν λίγο αργότερα από διάφορες αστυνομικές δυνάμεις που είχαν σπεύσει στην περιοχή.

Τελικά συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο το οποίο επέβαλε ποινές φυλάκισης 35 μηνών στον καθένα με την έφεση να έχει ανασταλτικό αποτέλεσμα ενώ το δίκυκλο δημεύτηκε.

Πηγή: myvolos.net