Ελεονώρα Μελέτη: Οι αιχμές της για τον ΣΚΑΙ μετά το τέλος της συνεργασίας τους

advertisement

Τις πρώτες της δηλώσεις μετά την αιφνίδια αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ έκανε η Ελεονώρα Μελέτη, αποκαλύπτοντας τι οδήγησε στο φινάλε της συνεργασίας της με το κανάλι, αλλά κι αυτό για το οποίο μετάνιωσε.

«Είπα ότι θα κάνω infotainment 15:00-17:000 γιατί ο ΣΚΑΙ μου έδωσε το πράσινο φως. Μέσα στο καλοκαίρι με την αρχισυντάκτρια μου ψάχναμε πρόσωπα για την ομάδα», ανέφερε, στην κάμερα του Happy Day, η παρουσιάστρια και, επισημαίνοντας ότι ενημερώθηκε τηλεφωνικά για τις εξελίξεις στις 22 Αυγούστου οπότε και βρισκόταν για διακοπές στην Κρήτη, πρόσθεσε: «ενώ τα άλλα κανάλια είχαν κλείσει το πρόγραμμά τους, μου είπαν ότι η εκπομπή δεν θα γίνει. Είχα διαβεβαιώσεις ότι η εκπομπή θα γίνει, αλλά, λόγω αλλαγής ηγεσίας στον ΣΚΑΪ, δεν είχα υπογράψει. Με μήνυμα ξεκάθαρο μου ανακοίνωσαν ότι με την αλλαγή ηγεσίας, άλλαξαν και τα budget».

Αποκαλύπτοντας τις συζητήσεις που έκανε με το κανάλι, επεσήμανε πως «για το My Style rocks είχε γίνει μια συζήτηση, αλλά δεν ήταν στα άμεσα σχέδιά μου, έτσι και με το Voice, αν θα έφευγε ο Γιώργος Καπουτζίδης», ενώ μιλώντας για το συμβόλαιό της, είπε ότι «τα πράγματα έγιναν γρήγορα, αποτυπώθηκε η συμφωνία σε ένα έγγραφο, μετά μου ζητήθηκε να περιμένω, μετά έγιναν αλλαγές στην ηγεσία και κανείς δεν υπέγραφε συμβόλαια, εγώ ψιλογκρίνιαζα, αλλά όταν βλέπεις ότι διαβεβαιώνεσαι… δεν θες να γίνεσαι και φορτικός!».

Τέλος, δεν έκρυψε ότι μετάνιωσε που απέρριψε την κρούση που της είχε γίνει από τον Alpha , λέγοντας χαρακτηριστικά πως «έπαιξα και έχασα. Εκ του αποτελέσματος, το μετάνιωσα», ενώ επιβεβαίωσε ότι έχει συζητήσει με τον Γιάννη Λάτσιο, επισημαίνοντας όμως ότι έχουν καλές σχέσεις και συζητούν κάθε χρόνο.

Πηγή: peoplegreece