ΠΑΤΡΑ: Επίθεση του Εργατικού Κέντρου κατά ΠΑΜΕ – Για “τραμπουκισμούς” στις εκλογές των καθαριστριών

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας, με ανακοίνωσή του, καταγγέλλει και καταδικάζει μέλη του ΠΑΜΕ και της Διοίκησης του Ε.Κ.Πάτρας της παράταξης ΤΑΣ-ΠΑΜΕ για τους τραμπουκισμούς, τις ύβρεις-απειλές και τους προπηλακισμούς που δημιούργησαν κατά τη διαδικασία των Αρχαιρεσιών του Σωματείου Καθαριστριών Ν. Αχαΐας, που διενεργήθηκαν στις 02/09/2017, ημέρα Σάββατο στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας.

Συγκεκριμένα από τις 8:30 π.μ. ο Δημήτρης Αγγελόπουλος και ο Στέφανος Λαβράνος με ομάδα του ΠΑΜΕ, όπου ουδεμία σχέση είχαν με το Σωματείο Καθαριστριών και επτά περίπου Καθαρίστριες του Συλλόγου προσπάθησαν εξ αρχής παντοιοτρόπως να ακυρώσουν τις εκλογές, ενώ παράνομα και καταχρηστικά παρεμπόδιζαν μέλη του Σωματείου να ψηφίσουν, λέγοντας ότι δήθεν η διαδικασία ήταν «μαϊμού» και παράνομη.

Κατασυκοφαντούσαν το απερχόμενο Προεδρείο ότι δεν είχε πραγματοποιήσει εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής πριν φτάσουν στις Αρχαιρεσίες.

Βέβαια ηττήθηκαν παταγωδώς όταν κατατέθηκε στη Δικαστικό Αντιπρόσωπο και στη Νομικό που είχαν το Πρακτικό εκλογής Εφορευτικής Επιτροπής υπογεγραμμένο από Δικαστικό Αντιπρόσωπο.

Δεν σταμάτησαν όμως εκεί, γιατί ο στόχος τους ήταν εξ αρχής η διάλυση της διαδικασίας.

Με τρόπο παράνομο και καταχρηστικό υφάρπαξαν μπροστά από τη Δικαστικό Αντιπρόσωπο το Βιβλίο Πρακτικών Γενικών Συνελεύσεων και το φωτογράφιζαν με συσκευή κινητού τηλεφώνου στο δρόμο. Το Βιβλίο περιλαμβάνει προσωπικά δεδομένα των μελών του Σωματείου.

Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας καταγγέλλει και καταδικάζει τέτοιου είδους ενέργειες διαλυτικού χαρακτήρα του Συνδικαλιστικού Κινήματος. Γιατί απαιτείται όσο ποτέ άλλοτε να είμαστε ενωμένοι μακριά από κομματικές σκοπιμότητες όπου διαχέουν μιζέρια και διχασμό.

advertisement