(ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΟ: Πανελλαδική πρωτιά στο 1ο ΕΠΑΛ – Μεγάλη επιτυχία μαθητή στη ΣΤΥΑ

Μια πανελλαδική πρωτιά ανέδειξε η Αιγιάλεια στις φετινές εξετάσεις, πέραν των δεκάδων άλλων επιτυχιών υποψηφίων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ όλης της χώρας και σε καλές σχολές και σειρές.
Πρώτος στην ΣΜΥΑ (Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας) με 19.250 μόρια εισήχθη ο μαθητής του 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου Θανάσης Κορκοτσέλος του Νικολάου, που έκανε το όνειρό του πραγματικότητα, με την πιο ιδανική κατάληξη της προσπάθειάς του.
“Το έβαλα στόχο, από την Α’ Λυκείου και τι πάλεψα, με συστηματικό διάβασμα 2-3 ωρών την ημέρα, αλλά και φροντιστήριο” λέει ο επιτυχών, που είναι έτοιμος να καταταχθεί στη Σχολή του στις 18 του μήνα στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι Αττικής.
Ο Θανάσης, ομολογεί ότι δεν είχε κάποια κλήση από μικρός στην αεροπορία, αλλά πήρε την απόφαση όταν στο ΕΠΑΛ ακολούθησε την ειδικότητα του Μηχανολόγου.
Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει, του2 καθηγητές και τους φροντιστές του στο “Πολύγωνο”.

Πανελλαδική πρωτιά του 1ου ΕΠΑΛ Αιγίου

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αιγίου συγχαίρουν τους 32 μαθητές για την εισαγωγή τους στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, οι οποίοι απέδειξαν, έχοντας στο πλευρό τους την αμέριστη συμπαράσταση τόσο των γονέων όσο και των καθηγητών τους, στους οποίους αξίζουν επίσης θερμά συγχαρητήρια, ότι, όταν ένας άνθρωπος θέτει στόχους στη ζωή του και προσπαθεί πραγματικά για αυτούς, τελικά τους κατακτά.

“Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους υγεία και καλή επιτυχία στις σπουδές τους.

Ιδιαίτερη μνεία αξίζει να γίνει στο μαθητή Κορκοτσέλο Αθανάσιο, που πέρασε πρώτος πανελλαδικά με 19.250 μόρια στην σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΜΥΑ), κατεύθυνση τεχνολογικής υποστήριξης, καθώς και στη μαθήτρια Χαλίτσα Πάουλα, η οποία θα είναι πλέον φοιτήτρια στη σχολή Βιολογίας Αθήνας”, τονίζουν στην ανακοίνωσή τους ο Διευθυντής του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αιγίου κ. Παναγιωτακόπουλος Χαράλαμπος και ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου.