Πυρκαγιά στην Πετρούπολη: Πολύ κρίσιμη, αλλά σταθερή η κατάσταση της 17χρονης

advertisement

Διασωληνωμένη στη Μονάδα Εγκαυμάτων του Θριάσιου νοσοκομείου παραμένει η 17χρονη κοπέλα που απεγκλωβίστηκε, όπως κι ο πατέρας της το πρωί της Τετάρτης από την οικία τους στην Πετρούπολη, έπειτα από πυρκαγιά.

Ενα 24ωρο μετα τη διακομιδή της 17χρονης στο Θριάσιο με σοβαρά εισπνευστικά εγκαύματα, η κατάστασή της χαρακτηρίζεται απο τους γιατρούς πολυ κρίσιμη αλλα και σταθερή.

Δεν έχει καταγραφεί μεν, καμία βελτίωση αλλα σε τέτοιες οριακές καταστάσεις συνεκτιμάται απο τους εντατικολόγους για την όποια έκβαση του περιστατικού οτι δεν υπάρχει και επιδείνωση.

Κατά πληροφορίες, η βαριά εικόνα της 17χρονης σε ο,τι αφορά το αναπνευστικό πρόβλημα δεν αποδίδεται μόνο στο εισπνευστικό έγκαυμα που προκλήθηκε απο τις αναθυμιάσεις αλλα και στο οτι πιθανότατα δεν είχε τις αισθήσεις της προτού ξεσπάσει η πυρκαγιά στο σπίτι της, κάτι που επιβάρυνε δραματικά και άμεσα τον οργανισμό της.

Άλλωστε, η 17χρονη υπέστη και ανακοπή κατά τη διακομιδή της στο νοσοκομείο, αλλά ανατάχθηκε από τους διασώστες και τους γιατρούς.

Το πώς και το γιατί δεν είχε τις αισθήσεις της η ανήλικη είναι αντικείμενο έρευνας και σε αστυνομικό επίπεδο, με τις αρχικές εκτιμήσεις να αποδίδουν ουσιαστικό ρόλο στον πατέρα της και σε ενδεχόμενη επίθεση από πλευράς του εις βάρος της.