«Θέλουμε να κρατήσουμε τον Πούκι, αλλά δεν λέμε όχι σε μια καλή πρόταση»

Την απόκτηση του Φινλανδού Τεέμου Πούκι επιθυμεί  ο Μαρίνος Ουζουνίδης, καθώς πρόκειται για τον φορ που έχει ξεχωρίσει από την shortlist στην οποία είχε καταλήξει, μαζί φυσικά με τον Καστάνιος, που διαβάσατε στο gazzetta, αλλά είναι πιο δύσκολη περίπτωση.

Αλλά και αυτή του 27χρονου στράικερ μόνο εύκολη δεν θεωρείται, ωστόσο δεν χαρακτηρίζεται ανέφικτη.

Οι Δανοί προσπαθούν να αποσπάσουν τα μέγιστα οικονομικά οφέλη από μια τέτοια συμφωνία αξιώνοντας περίπου 1,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του. Το συμβόλαιο του Πούκι λήγει σε έναν χρόνο και γνωρίζουν πως τώρα είναι η κατάλληλη εποχή για να πουληθεί ο παίκτης. Την ίδια στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να μπει σε διαδικασία πληστηριασμού προσφέροντας πολύ λιγότερα χρήματα.

Το γεγονός πως οι «πράσινοι» τα έχουν βρει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή αποτελεί σύμμαχο στην προσπάθεια τους να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Το gazzetta.gr επικοινώνησε με τον αθλητικό διευθυντή της Μπρόντμπι, Τρόελς Μπεχ, οποίος όμως δεν θέλησε να ανοίξει τα χαρτιά του σε ότι αφορά το ενδιαφέρον, αλλά και τις επαφές με τον Παναθηναϊκού για τον Φινλανδό διεθνή. Ο πρώην προπονητής των Οντένσε και Έσμπιεργκ ισχυρίστηκε πως η Μπρόντμπι θέλει να διατηρήσει στις τάξεις της, τον Τεέμου Πούκι δίχως ωστόσο τούτο να θεωρείται και δεδομένο από τη στιγμή που και ο Πούκι έχει τάσεις φυγής.

«Η πρόθεση της Μπρόντμπι είναι να επεκτείνει το συμβόλαιο του Πούκι, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα καθίσουμε να συζητήσουμε κάθε σοβαρή προσφορά που θα κατατεθεί για τον ποδοσφαιριστή μας.

Θα προτιμούσαμε να μην συμβεί αυτό τώρα, αλλά δεν θα μπορώ να το αποκλείσω σε περίπτωση που έχουμε μια δελεαστική πρόταση από τον Παναθηναϊκό ή από οποιαδήποτε άλλη ομάδα», τόνισε αρχικά ο Μπεχ προσθέτοντας:

Πρόκειται για έναν ικανότατο και σημαντικό ποδοσφαιριστή για την Μπρόντμπι. Λογικό να υπάρχει ενδιαφέρον από αρκετούς συλλόγους.

Δεν θα ήθελα να μπω σε λεπτομέρειες και να δημοσιοποιήσω για το εάν θα υπάρξουν συναντήσεις για τον Πούκι. Εάν έρθει η κατάλληλη πρόταση το συζητάμε».

Πηγη:protothema.gr