Κινδυνεύει με έκδοση στη Σερβία ο Αλβανός που είχε προκαλέσει χάος στο Σερβία-Αλβανία!

Ο Ισμαίλ Μορίνα ήταν ο δημιουργός της σημαίας που ανέγραφε «Αυτόχθων» απεικονίζοντας τον χάρη με την «Μεγάλη Αλβανία».

Η συγκεκριμένα σημαία μέσω drone προσγειώθηκε κατά την διάρκεια της αναμέτρησης μεταξύ Σερβίας και Αλβανίας για τα προκριματικά του Euro 2016 στον αγωνιστικό χώρο του «Παρτιζάν Στέιντιουμ» με αποτέλεσμα να ακολουθήσουν επεισόδια μεταξύ των δύο ομάδων και το ματς να διακοπεί!

Ο Μορίνα τον περασμένο μήνα επιχείρησε να διασχίσει τα σύνορα Μαυροβουνίου- Κροατίας χωρίς έγγραφα με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Στις αρχές Ιουνίου είχε επιστρέψει στην Αλβανία λόγω του θανάτου του πατέρα του και στη συνέχεια επρόκειτο να ταξιδέψει για την Ιταλία όπου διαμένει με την οικογένεια του.

Τα ταξιδιωτικά του έγγραφα είχαν κατασχεθεί λόγω των όσων είχαν γίνει το 2014 με αποτέλεσμα να εισέλθει και να εξέλθει από την χώρα.

Πλέον κινδυνεύει με έκδοση στη Σερβία καθώς εκκρεμεί ένταλμα σύλληψης με την αλβανική κυβέρνηση να ζητάει από τις κροατικές αρχές να μην κινήσουν τις διαδικασίες, διότι όπως ισχυρίζονται δεν θα έχει δίκαιη δίκη!

Η οικογένεια του Αλβανού φοβάται για την ζωή του Μορίνα, την στιγμή που το θέμα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις σε σημείο να κινδυνεύουν να διαταραχθούν οι διπλωματικές σχέσεις μεταξύ Κροατίας και Αλβανίας.

Πηγη:protothema.gr