(Φωτο) – Σε Μονεμβασία, Μολάους και Σκάλα Λακωνίας ο Κ. Μητσοτάκης

advertisement

Με έμφαση στην επαφή με τους πολίτες ολοκληρώνεται η περιοδεία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη στο νομό Λακωνίας.

Ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε, σήμερα, Τετάρτη 19 Ιουλίου, τη Μονεμβασία, τους Μολάους και τη Σκάλα, όπου είχε συζητήσεις με πολίτες και επιχειρηματίες της περιοχής. Άκουσε προσεκτικά τα προβλήματα που αντιμετωπίζει καθημερινά η τοπική κοινωνία ενώ διαβεβαίωσε ότι ο κυβερνητικός σχεδιασμός του Κόμματος προχωρά με την ενεργό συμμετοχή πολιτών, επιχειρηματικού κόσμου και φορέων.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του, ο κ. Μητσοτάκης επισκέφθηκε, επίσης, τη Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜΤΟ) Νέας Δημοκρατίας Μονεμβασιάς στους Μολάους, τις εγκαταστάσεις της βιοτεχνίας παραδοσιακών βιολογικών προϊόντων «Αδαμαντίνα» στη Γλυκόβρυση και το συσκευαστήριο των χυμών «Λακωνία» στις Αμύκλες.

Την Τρίτη, ο κ. Μητσοτάκης, μιλώντας σε τοπικούς φορείς στο Γύθειο, υπογράμμισε την ανάγκη «λελογισμένης και στοχευμένης μείωση των κρατικών δαπανών», και επανέλαβε τη δέσμευσή του για μείωση της φορολογίας προκειμένου να ανασάνει η οικονομία και η κοινωνία. Η μείωση των φόρων «θα έχει πολλαπλασιαστικά οφέλη στην ανάπτυξη, τις επενδύσεις και τις θέσεις απασχόλησης», τόνισε ο κ. Μητσοτάκης και ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να συνεχιστεί η πελατειακή λογική που εφαρμόζει σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ.