ΑΧΑΪΑ: Παρέμβαση της Αθ. Τραχήλη στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ

«Μια από τις πιο χειροπιαστές αποδείξεις της αποτυχίας της σημερινής κυβέρνησης είναι το γεγονός ότι από το 2015 και μετά τριπλασιάστηκε ο αριθμός των Ελλήνων επιστημόνων και των νέων εργαζόμενων που φεύγουν στο εξωτερικό. Το brain drain σηματοδοτεί τον αργό θάνατο της χώρας και, επ’ αυτού, η κυβέρνηση σφυρίζει αδιάφορα».
Αυτό επεσήμανε το πρωί της Τρίτης, σε δηλώσεις της , το μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Αθηνά Τραχήλη. «Μπορεί ο κ. Τσίπρας να πηγαίνει στο υπουργείο Εργασίας και να θριαμβολογεί αλλά η πραγματικότητα τον διαψεύδει παταγωδώς», τόνισε η κ. Τραχήλη. Προσθέτοντας ότι οι εξοντωτικοί φόροι, το εχθρικό οικονομικό περιβάλλον, η κυριαρχία των ευέλικτων μορφών απασχόλησης, η απουσία ελπίδας για τους νέους και η προφανής αδυναμία της κυβέρνησης να δημιουργήσει κλίμα σταθερότητας και ασφάλειας, ωθούν όλο και περισσότερα νέα παιδιά να αναζητήσουν την τύχη τους εκτός των συνόρων.
«Κάποτε λέγαμε ότι δεν υπάρχει καμία ελληνική οικογένεια χωρίς έναν άνεργο. Αυτό ο κ. Τσίπρας και οι εταίροι του το… προβίβασαν. Τώρα λέμε ότι δεν υπάρχει καμία ελληνική οικογένεια χωρίς έναν νέο μετανάστη», είπε η κ. Τραχήλη. Υπογραμμίζοντας, επίσης, ότι εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, επιστήμονες και αγρότες ασφυκτιούν υπό το βάρος των ερασιτεχνισμών μιας κυβέρνησης που μόνο στόχο έχει την με κάθε τρόπο παραμονή της στην εξουσία.