Παππάς: Αν δεν καταλαμβανόταν από τον Hellas Sat 3, η τροχιακή θέση θα χανόταν


 

«Ορισμένοι ειρωνεύονται τον Hellas Sat 3. Θα πρέπει να αναζητήσουμε ευθύνες για το ποιοι θα κέρδιζαν από την απώλεια της τροχιακής θέσης», δήλωσε ο Νίκος Παππάς

 

Την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την παραγραφή των φορολογικών υποθέσεων, σχολίασε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, μιλώντας στον ΑΘΗΝΑ 9,84.

Ο κ. Παππάς τόνισε ότι το ΣτΕ πρέπει να λαμβάνει υπόψιν του το δημόσιο συμφέρον, αλλά και το κοινό, περί δικαίου, αίσθημα.

Ερωτώμενος για την κυβερνητική συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες, ο κ. Παππάς, την χαρακτήρισε επιλογή, που εγγυάται μια προοδευτική διακυβέρνηση, την ώρα που άλλες, λεγόμενες προοδευτικές δυνάμεις, φωτογραφίζοντας τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, αρνούνται κάθε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ.

Εξάλλου ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, αναφέρθηκε και στα οφέλη από την λειτουργία του νέου τηλεπικοινωνιακού δορυφόρου HELLAS SAT 3, επισημαίνοντας παράλληλα, ότι θα πρέπει να αναζητηθούν ευθύνες για την διακοπή του σχετικού προγράμματος και το ποιοι θα κέρδιζαν από την απώλεια της τροχιακής θέσης της χώρας.

 

Αναφορικά με το τηλεοπτικό σήμα, ο κ. Παππάς, όπως ανέβηκε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δήλωσε: