(ΦΩΤΟ)-ΔΙΑΚΟΠΤΟ:Η γιορτή λήξης στο Γενικό Λύκειο

Το βράδυ της Τετάρτης 28 Ιουνίου στο Γενικό Λύκειο Διακοπτού πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των μαθητών και η αποφοίτηση της Γ’ λυκείου .

Η γιορτή περιείχε τραγούδια από την χορωδία που διηύθυνε η μουσικός Μπέσυ Νάσση στο πιάνο συνοδευόμενη από τους κυρίους Αλευρίτη Αριστείδη στο μπουζούκι (δάσκαλος δημοτικού Διακοπτού) , Θεολόγου Λεωνίδα στην κιθάρα (καθηγητής γυμνασίου Διακοπτού) με τους μαθητές και της μαθήτριες να κλέβουν την παράσταση.

Επιπλέον έγινε ένας γενικός απολογισμός της χρονιάς , με παρουσίαση των περιβαλλοντικών προγραμμάτων και των δράσεων που πραγματοποιήθηκαν στο σχολείο και τέλος βραβεύσεις μαθητών και ομιλίες .

Στο τέλος της γιορτής έγινε η καθιερωμένη αποφοίτηση των μαθητών της Γ’ τάξης με πολύ συγκίνηση . Όλοι οι καθηγητές αποχαιρέτησαν τους αποφοίτους και ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων απέμεινε αναμνηστικά με τις πιο θερμές ευχές για επιτυχία.

Η βραδιά έκλεισε με εδέσματα – μπουφέ που είχε ετοιμάσει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και πολύ χορό και κέφι από μικρούς και μεγάλους .

Το λύκειο Διακοπτού τίμησαν με την παρουσία τους: Η αντιδήμαρχος παιδείας κα Ψυχράμη Ψυχράμη , ο αντιδήμαρχος ανάπτυξης κος Χριστόπουλος Βασίλειος , η πρόεδρος της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Αιγιάλειας κα Τηλιγάδη Αλέκα , ο δημοτικός σύμβουλος κος Λαινάς Χρήστος , ο πρώην διευθυντής του Λυκείου Διακοπτού κος Παπανικολάου , ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου Διακοπτού κος Σταμόπουλος Παναγιώτης , ο διευθυντής του γυμνασίου Διακοπτού κος Αγγελόπουλος Γεώργιος, τα δοιηκητικά μέλη του εμπορικού και εισαγωγικού συλλόγου Αιγιάλειας κα Χρονοπούλου Μαίρη,κος Μπρούμας Κωνσταντίνος και κος Ντερντές Δημήτριος , ο προέδρος του συλλόγου “Φιλοξένια” κος Πλαγιαννάκος Παναγιώτης , η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου “Νέα πνοή” κα Καραπαναγιώτη Βούλγαρη Βάσω , ο πρόεδρος του συλλόγου “Φίλοι του Οδοντωτού” κος Καραπαναγιώτης Γιάννης και προέδρος του συλλόγου “Ιωνες” κύριος Σταυρόπουλος Ασημάκης .

Το Γενικό Λύκειο Διακοπτού ευχαριστεί θερμά τον εμπορικό και εισαγωγικό σύλλογο για τις βραβεύσεις και τα δώρα στους αριστούχους τελειόφοιτος έπειτα από πρόσκληση της διευθύντριας κας Αλεξοπούλου Μαρία καθώς και τους συλλόγους “Φιλοξένια” και “Ίωνες” και τους εύχεται να είναι πάντα καλά και μα συνεχίσουν να βραβεύουν τους αριστούχους!

Θερμά ευχαριστήρια στον σύλλογο γονέων για την στήριξη όλη την χρονιά και τον αντιδήμαρχο κο Χριστόπουλο για την βοήθεια που πρόσφεραν στην οργάνωση της γιορτής.

Ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων και οι καθηγητές του Γενικού Λυκείου Διακοπτού θα ήθελαν να ευχαριστήσουν θερμά τον σύλλογο νέα πνοή , το super market “market in” για την βοήθεια και την προσφορά τους στα αναψυκτικά του μπουφέ .

Τέλος οι καθηγητές και οι μαθητές που είχαν την πρωτοβουλία για την διαμόρφωση του διακόσμου του προαυλίου τους θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια για τις χορηγίες τους τα καταστήματα : Χρώματα- Γεώργιος Βασιλοπουλος , Ξυλουργείο -Τρυφωνας Χριστόπουλος , Αγροεφόδια- Στούμπος , Φυτώριο Άνθηση , Φυτώριο Μανώλια , Αγροτικά προϊόντα -Πετρίδης Ηλίας Διακοπτό , Οικοδομικά υλικά – Πρατήριο υγρών καυσίμων Λίβας.