(ΦΩΤΟ)-ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ: Τιμήθηκε ο Δήμος από το Ερυθρό Σταυρό

Τις θερμές ευχαριστίες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού προς το Δήμο Καλαβρύτων, εξέφρασε, σήμερα, Παρασκευή 23 Ιουνίου 2017, το πρωί, κατά την επίσκεψή του στα Καλάβρυτα, ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Δρ. Αντώνης Αυγερινός, για την πολύτιμη συμβολή του Δήμου Καλαβρύτων, με τη φιλοξενία στο κτίριο της πρώην Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων, εκατό (100), περίπου, Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών, για την πραγματοποίηση εκπαιδευτικών σεμιναρίων.

Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων, Γιώργος Λαζουράς, και ο Πρόεδρος του ΕΕΣ, Δρ. Αντώνης Αυγερινός, παραβρέθηκαν, σήμερα, το πρωί, στην έναρξη του εκπαιδευτικού μαθήματος των Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών, όπου σε μία λιτή τελετή, ο Πρόεδρος του ΕΕΣ απένειμε στο Δήμαρχο Καλαβρύτων, Γιώργο Λαζουρά, και στο βοηθό Δημάρχου, Θύμιο Τζόβολο, ευχαριστήρια τιμητική πλακέτα, για τη συμβολή του Δήμου Καλαβρύτων, στην πραγματοποίηση της 5ης και της 9ης Πανελλήνιας Εκπαίδευσης Εκπαιδευτών του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Οι, 100 περίπου, Σαμαρείτες Διασώστες και Ναυαγοσώστες του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού φιλοξενούνται, ήδη, εδώ και μία εβδομάδα, από το Δήμο Καλαβρύτων και πραγματοποιούν, καθημερινά, εκπαιδευτικά σεμινάρια από Γερμανούς συναδέλφους τους, του Γερμανικού Ερυθρού Σταυρού. Ο Δήμος Καλαβρύτων ανταποκρίθηκε, άμεσα, στο αίτημα του Ελληνικού Ερυθρού για παραχώρηση της πρώην Μαθητικής Εστίας Καλαβρύτων, στηρίζοντας, κατ’ αυτόν τον τρόπο, το εθελοντικό, ανθρωπιστικό έργο των Σαμαρειτών.