Οι… θαυματοποιοί του Θερινού Χαράματος.

 

 

 

Τους… θαυματοποιούς της «Αυλής των θαυμάτων», του Θερινού Χαράματος, είχαν την χαρά να γνωρίσουν οι εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης σε μία όμορφη εκδήλωση που φιλοξενήθηκε στο Beer Bar Q, στον πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου.

Με τη «συντροφιά» της μπίρας «Μάμος» οι δημοσιογράφοι γνώρισαν τους καλλιτέχνες που φέτος ανεβαίνουν στο πάλκο της ονειρεμένης μας συνοικίας, τραγούδησαν μαζί τους και είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τα «μαγικά» του Valtasar, ο οποίος σκηνοθετεί το πρώτο μέρος του προγράμματος στο Θερινό Χάραμα, έχοντας κι ο ίδιος ρόλο έκπληξη.

Η Χρυσούλα Στεφανάκη, ο Γρηγόρης Πετράκος, ο Ρουσσέτος Δημητρόγλου και ο Μηνάς Τσίγκος από τους 15-50, η Μαριάννα Βούλγαρη, η Γιούλη Ασημακοπούλου και η Μαίρη Μητρούλια «συστήθηκαν» και εκτός μικροφώνου, αν και για τις δημοσιογραφικές ανάγκες βρέθηκαν μπροστά από τις κάμερες και το φωτογραφικό φακό. Όλοι ανανέωσαν το ραντεβού τους στο Θερινό Χάραμα που κάθε Παρασκευή και Σάββατο μετατρέπεται σε «Αυλή των Θαυμάτων», χαρίζοντας μας θαύματα μικρά, κάμποσο απίστευτα και οπωσδήποτε καταπληκτικά!

Λόγω έκτακτων επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν ήταν κοντά μας ο Ακης Δείξιμος, ο Αχιλλέας Αγγελόπουλος και η Βαλια Σωμαρακη.

Περισσότερες φωτογραφίεςΕΔΩ