Λοβέρδος: H Δημοκρατική Συμπαράταξη θα συνδράμει για τη διάσωση των θέσεων εργασίας στον Πήγασο

advertisement

Αντιπροσωπεία του κόμματος συναντήθηκε  σήμερα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων

 

Ερώτηση για τις προθέσεις της κυβερνήσεις αναφορικά με την διάσωση των εκατοντάδων θέσεων εργασίας στις εταιρείες Πήγασος και Έθνος ΑΕ κατέθεσε προς τον υπουργό Επικράτειας Δημήτρη Τζανακόπουλο ο κ. Ανδρέας Λοβέρδος.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης σημειώνει πως αντιπροσωπεία του κόμματος συναντήθηκε  σήμερα με τους εκπροσώπους των εργαζομένων στις Εταιρείες ΠΗΓΑΣΟΣ, Έθνος Α.Ε και πως “Τα ζητήματα που μας έθεσαν απαιτούν άμεση εκ μέρους σας απάντηση”.

Ο κ Λοβέρδος ξεκαθαρίζει πως “αν χρειαστεί θα συνδράμουμε στις προσπάθειές σας να διασωθούν και τα έντυπα και οι θέσεις εργασίας που είναι άνω των τετρακοσίων” και ρωτά:

“α). Πρόκειται να πάρετε κάποια πρωτοβουλία, νομοθετική ή άλλη, προκειμένου να μη χαθούν οι συγκεκριμένες θέσεις εργασίας;

β). Η κυβέρνηση έχει κάποιο σχέδιο προκειμένου οι εξελίξεις στις ανωτέρω εταιρείες να είναι τέτοιες, ώστε οι εργαζόμενοι να πληρωθούν τα δεδουλευμένα πέντε μηνών και, συνεπώς,  αν υπάρξει επενδυτής να βρει τις συγκεκριμένες επιχειρήσεις εν λειτουργία;”