(ΦΩΤΟ)-ΑΙΓΙΟ:Το Θεατρικό Τμήμα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Δημοτικού Σχολείου παρουσίασε την κωμωδία «ΒΑΤΡΑΧΟΙ»

advertisement

Την Κυριακή, 28/05/2017, το Θεατρικό Τμήμα του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 7ου Δημ. Σχολείου Αιγίου, ακολουθώντας την επιτυχημένη πορεία των έξι τελευταίων χρόνων παρουσίασε, στο ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ (Μυρτιά ), σε μια κατάμεστη αίθουσα από γονείς και εκπ/κούς, την κωμωδία «ΒΑΤΡΑΧΟΙ» του Αριστοφάνη, σε σκηνοθετική καθοδήγηση του Γιάννη Καυκά.

Σημειώνουμε ότι το Θεατρικό Τμήμα απαρτίζεται από μαθητές και γονείς που χαίρονται τη συνεργασία και βιώνουν όμορφες στιγμές .

Η φετινή εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στην προβολή και οικονομική στήριξη του «ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ».

Στο τέλος της παράστασης υπήρχε πλούσιος μπουφές για όλους τους παρευρισκόμενους.

Παραβρέθηκαν εκ μέρους της Δημοτικής αρχής η αντιδήμαρχος Παιδείας κα Ψυχράμη Βασιλική και ο αντιδήμαρχος Οικονομικών, κος Παπαγιαννακόπουλος Περικλής.

Την εκδήλωση προλόγησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου κος Παναγιωτόπουλος Λυκούργος, ο οποίος ευχαρίστησε όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία της προσπάθειας και κυρίως τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου, τους γονείς, τους εκπ/κούς καιτη διευθύντρια κα Ντούκα Γιώτα.

Επίσης χαιρετισμό απηύθυνε η αντιδήμαρχος Παιδείας κα Ψυχράμη , ενώ η Δ/ντρια του Σχολείου κα Ντούκα Γιώτα μετά το τέλος της παράστασης τόνισε ότι είναι ορατά τα οφέλη της ενασχόλησης των παιδιών με το θέατρο και προέτρεψε τα παιδιά να μη σταματήσουν να διδάσκουν και να συγκινούν τους μεγάλους.