ΠΑΤΡΑ:Ένας χρόνος από το χαμό της 16χρονης Νίκης Νικολοπούλου-ΤΟ ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ

 

 

 

 

Ένας χρόνος συμπληρώνεται στις 6 Ιουνίου από το θάνατο της 16χρονη Νίκης Νικολοπούλου. Της κόρης του Αχαιού βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου και της Τασίας Μανωλοπούλου. Ένας χαμός ενός ανήλικου κοριτσιού που πραγματικά συγκλόνισε το Πανελλήνιο. Σήμερα Σάββατο  η οικογένεια τέλεσε το ετήσιο μνημόσυνο στη μνήμη της Νίκης. Συγκεκριμένα ώρα 8 το πρωί για την ανάπαυση της αγαπημένης Νίκης, στον Ιερό Ναό Παναγίας Βοήθειας Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ρίου Πατρών. Η Τασία Μανωλοπούλου ανήρτησε στα social media μια φωτογραφία της με την Νίκη και εξηγεί τους λόγους που οδήγησαν την οικογένεια να επιλέξει το μικρό εκκλησάκι για την τέλεση του μνημοσύνου.

Συγκεκριμένα γράφει:

“Τέτοιες μέρες πέρσι μαζί περιμέναμε … σαν ζητιάνοι μια κουβέντα θετική στην ενημέρωση …. θυμάμαι κ νιώθω πολύ καλά …. για αυτό κ θέλαμε το μνημόσυνο εκεί … εκεί που αφήσαμε κομμάτια της ζωής μας …” .

Σε άλλη ανάρτηση στη φωτογραφία αγκαλιά με την κόρη της γράφει:

Αύριο είναι το μνημόσυνο … στις 6 ακριβώς ένας χρόνος ..

-πέρασε ένας χρόνος ;

-ναι πέρασε …

-πω πω πως πέρασε ; ούτε που τον κατάλαβα .

– εγώ τον κατάλαβα και πολύ μάλιστα .. γιατί ήρθαν πολλά κ καθημερινα … ήρθαν και τα Χριστούγεννα , πρωτοχρονιά , Πάσχα , τα πρωινά , τα μεσημέρια , τα βραδιά και τα ανυπόφορα σαββατα ….

Πολλά θα ήθελα να πω … δεν είναι όμως ακόμα ώρα ….

Το σίγουρο ;

Ότι είναι ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ … χέρι-χέρι