(Φωτο)-Μανούσος Γρυλλάκης: Ακοίμητος φρουρός του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη μέχρι το τέλος

Στην Κρήτη μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα η σορός του πρώην Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη όπου σήμερα στις 15:00 θα γίνει ο ενταφιασμός του στο νεκροταφείο του Αργουλιδέ Χανιών.

Μαζί με τη σορό στα Χανιά έφτασαν μέλη της οικογένειας και στενοί φίλοι του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ωστόσο μια παρουσία είναι αυτή που ξεχωρίζει.

Ο λόγος για τον ο Μανούσος Γρυλλάκης, τον προσωπικό φρουρό του Κωνσταντίου Μητσοτάκη και τον άνθρωπο που ήταν στο πλευρό για 40 χρόνια. Ο Μανούσος Γρυλλάκης αν και είχε βγει στη σύνταξη πριν από 15 χρόνια συνέχισε να είναι στο πλάι του πρωην Πρωθυπουργού μέχρι το τέλος.

Όπως φαίνεται σε μια από τις φωτογραφίες ο Μανούσος Γρυλλάκης φαίνεται να κάθεται  μόνος του στο C-130 που μετέφερε τη σορό του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στην Κρήτη.

Σύντροφος μέχρι το τέλος, ακοίμητος φρουρός του πρωην Πρωθυπουργού κάθεται δίπλα του, σε ένα από τα καθίσματα που προσαρμόσθηκαν στο μεταγωγικό πολεμικό αεροσκάφος, και κοιτάζει τη σορό του λίγα λεπτά πριν ξεκινήσουν για το τελευταίο κοινό τους ταξίδι στα Χανιά.