ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΤΡΑΣ:Ξανά τα δρομολόγια για Κεφαλονιά-Ιθάκη…και σήμερα Δευτέρα

advertisement

Ενημέρωση για τα δρομολόγια στην ακτοπλοϊκή γραμμή Πάτρα – Σάμη Κεφαλονιάς – Ιθάκη υπήρξε από την Κοινοπραξία Ionian Group μετά την προσωρινή αναστολή των απεργιακών κινητοποιήσεων του ΝΑΤ – Ναυτικό Απομαχικό Ταμείο.

Όπως έγραψε το kathimerini.gr, την προκήρυξη 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης για την ερχόμενη Τετάρτη και την Πέμπτη 27 και 28 Ιανουαρίου 2016, αποφάσισαν σε νέα γενική συνέλευσή τους οι εργαζόμενοι του ΝΑΤ, αντιδρώντας στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για το Ασφαλιστικό, που εντάσσει το ταμείο στον Εθνικό Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης.

 

Σχετικά με την ανακοίνωση της Κοινοπραξίας Ionian Group, όπως έγινε γνωστό,  και τη Δευτέρα 25/1 τα δρομολόγια θα εκτελεστούν κανονικά και έχουν ως εξής:

 

Από την Ιθάκη για Πάτρα στις 07.15 το πρωί, από τη Σάμη το πλοίο θα αναχωρήσει στις 08.00 το πρωί και το δρομολόγιο από Πάτρα για Σάμη και Ιθάκη στις 12.30 το μεσημέρι.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και προκειμένου οι ταξιδιώτες να επιβεβαιώσουν την πραγματοποίηση των δρομολογίων μπορούν να επικοινωνήσουν στα τηλ. Πάτρας 2610 240000, Σάμης 26740 22055 και στο σάιτ της Κοινοπραξίας www. ioniangroup.com.

 

Η γραμμή της Πάτρας – Σάμη Κεφαλονιάς ως γνωστό επαναλειτούργησε το περασμένο καλοκαίρι και την «αγκάλιασε» και πάλι το επιβατικό κοινό.