Η Ζέτα στον 8ο μήνα γυμνάζεται με πάθος!

advertisement

Στον όγδοο μήνα της εγκυμοσύνης της η Ζέτα Δούκα δεν εγκαταλείπει τη γυμναστική, που τη θεωρεί πολύ σημαντική τόσο για τη δική της καλή υγεία όσο και του μωρού της. Λίγες μόνο εβδομάδες πριν κρατήσει στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, η Ζέτα δούκα και ο σύντροφός της Μιχάλη Χατζηαντωνάς γυμνάζονται μαζί. Είναι μια αγαπημένη συνήθεια της ηθοποιού, η οποία βρήκε τον έρωτά της στο πρόσωπο του Μιχάλη που είναι γυμναστής και φυσικοθεραπευτής και εμψυχωτής της καθημερινής της άσκησης.

 

Κάνει γιόγκα περπατά και γυμνάζεται τρεις με τέσσερις φορές την εβδομάδα, κάνει ασκήσεις ενδυνάμωσης και κοιλιακούς. Ο σύντροφός της τη βοηθά πάντα σε αυτό της το πρόγραμμα.

 

Η Ζέτα δεν έχει κρύψει ποτέ την αδυναμία που έχει στη γυμναστική και την πίστη της στην καλή ισορροπία άσκησης και διατροφής.

 

Συνιστά σε όλες τις εγκύους να ακολουθήσουν ένα ξεχωριστό πρόγραμμα άσκησης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους με την βοήθεια ειδικού. Παράλληλα ακολουθεί ένα πρόγραμμα ισορροπημένης αλλά και πλούσιας διατροφής που τη βοηθά να μην πάρει περιττά κιλά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης της.