Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Έχω μπει στη διαδικασία ν΄αποκτήσω τρίτο παιδί»

advertisement

Η παρουσιάστρια μίλησε για την αγάπη που τη δένει με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της, Κώστα Πηλαδάκη, για τη σχέση με τον Αλεξ Φρανζολίνι και την επιθυμία της να αποκτήσει τρίτο παιδί H Ντορέττα Παπαδημητρίου ήταν καλεσμένη στο «The 2Night show», όπου, μεταξύ άλλων, μίλησε για την αγάπη που τη δένει με τον πρώην σύντροφό της και πατέρα των παιδιών της, Κώστα Πηλαδάκη, για τη σχέση της με τον Αλεξ Φρανζολίνι και την επιθυμία της να αποκτήσει τρίτο παιδί

Θα σκεφτόταν το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου; «Ναι φυσικά», απάντησε η παρουσιάστρια. Θα ήθελε να αποκτήσει τρίτο παιδί; «Ναι θα σκεφτόμουν και ένα τρίτο παιδί. Έχω δύο φυσικά, τον Διονύση και τον Φίλιππο. Αλλά θα σκεφτόμουν για ένα τρίτο παιδί. Ναι, έχω μπει σε μία τέτοια διαδικασία, σιγά σιγά!», είπε η Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Στη συνέχεια μίλησε για τις σχέσεις που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της, Κώστα Πηλαδάκη: «Ευτυχώς έχω την τύχη, να έχω μία πραγματική αγάπη με τον Κώστα. Δεν είναι επειδή κάναμε τα παιδιά. Με την ουσιαστική έννοια της λέξης αγάπης».