ΠΑΤΡΑ:”Τα μάζεψε κι έφυγε άρον άρον”…ο Υφ.Εργασίας φοβούμενος “πόλεμο” με διαδηλωτές-ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΥΡΙΖΑ

advertisement

Ήρθε είδε και απήλθε” ο Τ.Πετρόπουλος

 

 

 

 

Για μία ώρα ήταν η παρουσία στην Πάτρα του Υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Τάσου Πετρόπουλου στην Πάτρα, όπου επρόκειτο  στις 7:30 το βράδυ  να μιλήσει για το ασφαλιστικό σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας, για το ασφαλιστικό, κάνοντας και διάλογο με τοπικούς φορείς που  είχαν κληθεί.

Η προαναγγελία “θερμής” υποδοχής του στην Πλατεία Γεωργίου, από αγρότες της Δυτικής Αχαίας με τρακτέρ, από το Εργατικό Κέντρο , την ΑΔΕΔΥ Αχαίας κι άλλα εργατικά σωματεία, ανάγκασε την Συντονιστική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ ν’ αναβάλει την διοργάνωση, ενώ από το πρωί στελέχη του είχαν εκφράσει δημόσια την δυσαρέσκειά τους για το “πολεμικό” κλίμα συνδικαλιστικών οργανώσεων.

Ο Συντονιστής του ΣΥΡΙΖΑ Αχαίας  Μιχάλης Σιδηρόπουλος , επιβεβαίωσε στο SkaiPatras.gr τα παραπάνω, δηλώνοντας πως “ήτα ν μια κοινή απόφαση εκτόνωσης της έκρυθμης κατάστασης, από τον τοπικό ΣΥΡΖΑ, τα κεντρικά του κόμματος και την Κυβέρνηση.

Να σημειωθεί πως ματαιώθηκε και η αυριανή ομιλία του υφυπουργού στον Πύργο, στο οποίο μετέβη για λίγο σήμερα, επίσης, ο κ. Πετρόπουλος